Šta je novo?

Problem ACER Aspire One

Egzotik

Cenjen
Učlanjen(a)
14.06.2011
Poena
169
Imam problem ACER Aspire One, http://www.laptopovi.com/acer_aspire...22-c68kk-10691 ne mogu da se konektujem preko Wireless-a na nekim mestima, u servisu kazu da ovaj model ,,nije kompaktibilan sa nekim Wireless ruterima,, .... o cemu se zapravo radi? i da li je moguce otkloniti problem sa nekim softverom ili novijim drajverom? kupljen je pre nedelju dana pa se razmisljam i da ga vratim.......

Ja jedino sto mogu da kazem je da sam imala model 722 i svuda gde sam ga nosila konektovao se najnormalnije, bez ikakvog instaliranja posebnih drjavera, dosao je sa sistemom i takvog sam ga i koristila! Ali ipak sacekaj odgovor jos nekog, a temu imas za ovaj model!

U servisu pričaju gluposti, po običaju. Gledajući specifikaciju, možda nije kompatibilan sa "a" ruterima (5 GHz), ali teško da ćeš na takve naići. Sama podešavanja drajvera su uglavnom takva da podrezumevaju kačenje sa sve tipve rutera (bgn). Eventualno vidi u podešavanjima da nije slučajno stavljeno da se kači samo na "b" ili samo na "g" standard i sl. Moj Acer One, stariji model (sa Atom-om) se kači na sve i svašta, bez ikakvih problema. Lepo ti napiši ovde, šta ti tačno izbaci, tj. šta tačno napiše kao problem.

Hvala vam puno, u svakom sl. vratio sam Acer-a u servis na detaljnu analizu u petak 🙂 posto nisam hteo da se mnogo mlatim sa tim iz prostog razloga jer je kupljen pre svega nedelju dana, sacekacemo da vidmo sta ce ''strucnjaci'' reci, inace problem je bio sledeci, na nekim mestima ostvaruje konekciju najnormalnije, a negde mi samo pokaze da je uredjaj povezan sa ruterom ali nema izlaz na net... Gaga 3 je u pravu pogledao sam temu za ovaj model i bas je nahvaljen.. kada ga budem podigao iz servisa pokusacu da ponovim sve i vidim da li ce ponovo da pravi problem, ako bude drvio i dalje napisacu vam sve detaljno 🙂

Ljudi stigao mi je Lap, ovoga puta drugi, problem je bio, kako oni kazu u wireless kartici, dobio sam drugi i sljaka perfektno ! Izv. sto vam nisam ranije odg . 😉

Nazad
Vrh Dno