Šta je novo?

problem a9550 ge...

chimpresco

Čuven
Učlanjen(a)
03.07.2004
Poena
675
Zamenio sam 8500 sa 9550... i tu nastaju muke. Radilo je skoro sve sa 5.1 driverima(osim HL2 i CSS, koji je radio ali texture su nestajale...), ja onda skinem 5.3 i sve stane. Posle instalacije drivera i cp-a restart i win se digne pa posle desetak sekundi pocnu slova da se mrljave i onda se blokira. Sam se restartuje i posle welcome logo-a ugasi monitor. Ne budem lenj, reinstaliram sve, posle sp2, i via, opet stavim 5.3 i opet isto. U safe modu izbrisem 5.3 vratim 5.1, isto, probao sam i starije drivere i uvek isto. Nijedna igra nece da radi, tj krene onda se slika razliva i blokira sistem... Trenutno radi sa windowsovim driverima i sve deluje ok dok se ne pokrene neki 3D. Masina je:
WIN XP pro, Msi KT4V, Athlon 2200+, Asus a9550 ge/td,...
Da li je nova graficka riknula ili sta?

Koristi Cat 4.9, 5.1 su za ove nove serije.

Pokusaj neke omega drajvere, inace instalirao sam par masina sa 5.1 drajverima i 9550ge i radi sve perfektno

5.3 ima problem sa large fonts... ja sam se vrati na 5.2 pošto držim na 17tici 1280x960, a tu definitivno moraju veliki fontovi... 😉

nidza je napisao(la):
5.3 ima problem sa large fonts... ja sam se vrati na 5.2 pošto držim na 17tici 1280x960, a tu definitivno moraju veliki fontovi... 😉

Jedino ako lose vidis... Ja sam na 1152x864 (dok sam imao crt) drzao sve po default-u u win-u...

Nisu driveri, nego ploca, kad sam vratio AGP na 4X radi normalno sa svim mogucim driverima.
E sad da li ce neki update biosa da pomogne...
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno