Šta je novo?

Probelm sa DVD-om ili sta...

Učlanjen(a)
04.07.2003
Poena
619
DVD Pioneer 106-s

Battlefield 1942,instalirao sam ga nekoliko puta,tj. pokusao da ga instaliram nekoliko puta-
na 20% npr. on mi trazi 2 cd,ubacim ga,i odmah posle toga mi zatrazi 1 cd,i njega ubacim,a posle toga ON meni izbaci poruku da je prilikom instalacije ostecen neki file,ne'am pojma sta,uglavnom 0 od instalacije!
Dao sam drugu CD,on ga je instalirao i evo igra Batllefield.On medjutim cak ni nema DVD vec neki obican CD-ROM ?!?!
Pre nekoliko dana sam uspesno instalirao C&C Generals i WCIII:TFT,nisam ni sumnjao da ce tako biti,medjutim danas me izbaci na pola instalacije u obe igrice posto ne moze da otvori jedan file!!!E bre!

U instalaciji C&C:G mi je rekao da "konsultujem Windows Installer".Zna li neko sa kog site mogu da presnimim taj installer?

Pogledaj da ti mozda nije iskljucen DMA mode device manager->ide controllers->primary/secondary channel->properties. Verovatno se disk prebacio u PIO mode pa radi losije.

Hvala lazo na pokusaju ali nije to_Oba mi rade na DMA,ja mislim da je primary ultra DMA 5,a ovaj drugi ultra DMA 2,ionako ne mogu nista da podesavam tamo,osim da promenim u taj PIO mod,a ako ide sporije,tek onda necu dobiti nista,,,

Nazad
Vrh Dno