Šta je novo?

Probblem sa misom.

gurabija(yu)

Slavan
Učlanjen(a)
28.05.2007
Poena
319
Koristim ubuntu 7.10 i moj problem sa misom se ogelda u tome (mis je obticki usb Hama, skroz obican), kada se dize sistem mis ne radi vec moram da ga ukljucim i ukljucim da bi proradio. Nije neki problem ali bih voleo da mi sve bude tiptop - kako to da resim.

:smash::smash::smash:

i ja imam isti problem, samo na ubuntu 8.04, ali ne bas svaki put, apli uglavnom ne radi, pa moram da se zavlacim iza racunara da ga ukljucujem/iskljucujem... mis je Logitech MX1000

i ja imam isti problem, samo na ubuntu 8.04, ali ne bas svaki put, apli uglavnom ne radi, pa moram da se zavlacim iza racunara da ga ukljucujem/iskljucujem... mis je Logitech MX1000

Ja imam srecu jer imam napred usb prikljucak, cek da proverim sta se desava sa obicnim misom.... pa javljam, a mislim da je problem u drajverima.

Nije isti problem, ali vam mozda pomogne. Na MSI K8N Neo4 Platinum ploci sam morao da od modema izvlacim i uvlacim USB kabl kako bi se uopste digao sistem, a ponekad je to trebalo raditi i pre konektovanja; novi BIOS (flash) je to resio.

ne nije problem u ploci ili BIOS-u, jer u Windowsu sve radi normalno, bar kod mene, samo je u Ubuntu problem

ne nije problem u ploci ili BIOS-u, jer u Windowsu sve radi normalno, bar kod mene, samo je u Ubuntu problem

Nije problema pretpostavljam da je zbog usb modema, kada njega namestim da radi i da se pokrece konekcija dodje do ovog problema, da li neko mozda iz iskustva zna sta se desava.:smash::smash:

i ja mislim da je do modema, jer sam dobio ruter sa ethernet vezom od Beotela i sad mi svaki put prepozna mis sasvim normalno i sto je najvaznije, i modem mi je prepoznao odmah po ukljucivanju, samo sam uneo user i pass i odmah je proradio

Vrh Dno