Šta je novo?

Probao sam skybooster:)

Highl1

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
679
preko raznih warez sajtova i irc kanala stigao sam do lika koji prodaje flat pretplate za skybooster i to za 90eura,Lik je ukrajinac,i ostala su mu 2 naloga,ali to nema veze,jer mi je dao da probam skybooster
stvar je u tome da je skybooster perverzija,znachi od 100-150kb/sec stalno
i mozhe kazaa,winmx,i sl
znachi epizoda simpsonovih cela od 60mega bila je gotova za nekih 5-6 minuta
ovo je odlichna stvar,shteta shto nemam tolko love da mu uplatim,i rekao je da se izjasnim danas do 16h,ali nemam kintu
chisto sam teo da kazhem ovim topicom da se nadam da eon-u niko nece uplatiti skybooster,kako bi onu bezobraznu cenu od 20eva za 10sati smanjili npr na 40-50 eura za flat

..jeli to 90 evra mesecno?

pozdrav

Jesi li ti to licno isprobao sa Kazaa i WinMX ili si samo cuo da moze? Ako si isprobao, kako si podesio da ti radi Skybooster?

Da li mozda nije to ovaj frajer sto prodaje naloge za skybooster

1024 kbit speeds, unlimited traffic/time.
Contact me at [email protected]
Test-drive accounts for few hours.

A koliko si ...

siguran u tog UKRAJINCA,sta ako ti sutra zatvore nalog mozes da se slikas.

e

nisam ja to uplatio,ali to je taj lik
inache sa winmx i sa kazaa sam lichno probao,ide od 15k/s do 100k/s

Re: e

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
nisam ja to uplatio,ali to je taj lik
inache sa winmx i sa kazaa sam lichno probao,ide od 15k/s do 100k/s

da ne trazim po net-u, moze li neko pojasnjenje sta je to "skybooster"
i najvaznije kako se koristi(prije upotrebe promuckati ili ... :D)
salu na stranu, nije mi jasno kako ostvariti takav protok, treba li dodatna oprema? ili, ili ... :)

pozdrav!

Mailovao sam tom Ukraincu ali...

odgovora jos nema a proslo je 4 dana .Kako da stupim u kontakt sa njim.

Wednesday, September 18, 2002, 01:20:39, you wrote:

PT> Can you send me skybooster account to try ??
PT> How I can send you money ??
PT> Is it 90 Euro for year ??

no trials, it is the same EOL Skybooster service. 1024 kbit unlimited.
money - moneygram/western union transfer.
it is 90 eur per month.

Evo njegovog odgovora koji mi je poslao.cheers

Re: Mailovao sam tom Ukraincu ali...

lucky2001 je napisao(la):
odgovora jos nema a proslo je 4 dana .Kako da stupim u kontakt sa njim.

Da nije uhapšen zbog nekog plutonijuma koji je valjao onako uzgred. :)

Saturday, September 21, 2002, 19:21:12, you wrote:

PT> Are this accounts legal ??
PT> I will, maybe, take 2 accounts.
well, they are legal for you, but not for us. we're exploiting
plenexis security to make such accounts.

PT> --- ASTRA <[email protected]> wrote:
>>
>> Wednesday, September 18, 2002, 01:20:39, you wrote:
>>
>> PT> Can you send me skybooster account to try ??
>> PT> How I can send you money ??
>> PT> Is it 90 Euro for year ??
>>
>> no trials, it is the same EOL Skybooster service.
>> 1024 kbit unlimited.
>> money - moneygram/western union transfer.
>> it is 90 eur per month.
>>
>>
>>

Neko je pitao da li je legalno, i evo sta covek kaze o tome

E taj glupi EON...

Uplatio sam skybooster regularno mesec dana 1200 minuta.
Problem je sledeci file fatch i svi klonovi mi vise ne rade ,prvo server im sinoc nije radio za fatch ,drugo lista je prastara,postovi su stari kao da to vise ne koriste.
A ovaj skybooster su iskomplikovali do jaja!!!!!
Kada se logujem a aktivirao sam nalog i sacekao 2 sata pa onda registovao key za masinu na kojoj radim,izjavljuje mi "wrong host key 2".
Ona preregistracija u donjoj koloni menja samo host key 1.Ne znam kako da uklopim HOST KEY 2??????
Muka ziva probao sam na dve masine, sa XP-om ,satelit nisam koristio 4 meseca od kad mi je istekla pretplata tako da ne znam je li moja skysat 2 kartica uopste vise ispravna?
EON je najgluplji satelitski provajder u galaksiji!!!
Jeste da sam platio ali oni stvarno ne zasluzuju da postoje, neka bankrotira slobodno!!!

Sky Boaster bi trebao da ubrzava net, jel tako?
A to se tice onog hackera.... bas bi voleo da vidim ko ce da mu uzme... FX :p

Otkrio sam sve sto me je mucilo...

Ukoliko SkyBooster prijavi da je wrong host key 2 fajl ,reinstalirajte ga i javite EON-ovom supportu da ste imali taj problem ,posto njihov server cekira na svakih 24H kijeve i ukoliko nadje na ne namernu gresku automatski je ispravlja,ipak mislim da je najbolje da se javite EON-u jer ce vam mnogo brze pustiti nalog u upotrebu.

A sto se tice problema sa skystar 2 kartama i Skyboosterom vrlo je jednostavan,sve kartice kupljene u ovim jeftinim kompletima su lockovane kao i npr. i mobilni telefoni kupljeni u Austriji ili sl.
Znaci ukoliko koristite Tehnikusove najnovije drajvere naici cete na problem da necete moci da koristite karticu.
Koriscenje je za sada jedino moguce uz instaliranje EON-ovih 1.5 i 1.6 drajvera sa starovanjem jednog malog reg fajla koji se nalazi u instalaciji koji ce unlockovati karticu za koriscenje SkyBoostera.(jesu stari losi drajveri ali bar rade).
SkyStar 1 i Haupauge nova i nexus kao i Kiss Nordic su postedjene ove gluposti.

Jeste da je los provajder sa najglupljim ljudima u supportu ali ubija ,juce sam imao 2474 kbit/s i realan 302kb/s transfer, a u vecini slucajeva izmedju 170-245kb/s strasno.
Oni su toliko glupi da im je neko vec sjebao limitaciju,pa to je strasno, ala sam se naskidao sa ovim transferom i to online!!!!

I jos jedna informacija proverio sam Haupauge Nexus-s je isti kao SkyStar 1 stim sto mu je transfer veci za razliku od skromnog SkyStar 1 sa 48kbit/s , veci i to 60mbit/s kao na SkyStar 2 tako da ne morate da skidate patch niti ce te imati problem sa incomplete I corrupted fajlovima u 5-tom strimu!!!!!!!

ma sve je to lepo, ali sam ja na poslu vezan direktno optikom na jedno od 3 cvorista i u lokalu telekomove mreze (npr. sa servera na novom beogradu (ja sam u bulevaru) ) imao sam protoke i od 2MB/sec (da megabajta ). sa veratovog ftp-a skidam sa 650 KB/sec, sa acedown-a (kineski sajt sa warezom) - 350KB/sec. sa microsoftaovog sajta - i do 600KB/sec. bolje od ovoga u nasoj zemlji nema.

bedak je sto sam se izivljavao (a sigurno ih ima jos ko sto sam ja) pa su malo po malo pozatvarali portove koje koriste file sharing programi a na sajtovima bas i nema serija filmova, igara ... :(
i sve ovo za dzabe:D

Gde to u LOLI...

E stvarno imate strasnu internet konekciju ,a jesi li to ti Kovace, ma radi vam Kazza ako je to lola u pitanju.
I ukoliko imas bilo kakav internet ti mozes da redirektujes portove i soks, ka onima koji su slobodni.
Tebi je jedini problem administratorski nalog koji mozes da dobijes za cas.
Znaci ulogujes se kao administrator i odradis posao pa onda vratis stari sam fajl i to ti je to.

sto se portova tice , koji program mogu da koristim za skeniranje istih pod w2k (ove programe sto sam probao ne rade, a nasumicno ne uspevam da nabodem slobodne portove)

Nazad
Vrh Dno