Šta je novo?

Proba Logitech Zvucnika? Gde?

BozicBata

Čuven
Učlanjen(a)
10.07.2005
Poena
925
Da li neko mozda zna u kojoj radnji u BG postoje izlozeni Logitech zvucnici koji mogu da se poslusaju pre kupovine? Konkretno me interesuju modeli Z-4 i Z2300...U Piramyd-u i u Imtelu znam da imaju doticne modele, ali se ne mogu pustiti za probu...

U Imtelu je Z4 povezan samo nema trenutno izvora zvuka, jedino da poneseš svoj player. Može i Z2300 da se raspakuje ako nije gužva, samo je akustika nikakva jer prostorija ječi i zvoni pa se ne može steći utisak.

Najverovatije bih pazario Z2300. Dvoumim se izmedju Altec Lansing mx5021 i Logija. S tim sto Logitech nisam imao prilike da cujem. Zormi ako si imao prilike da cujes z2300 prenesi utiske 🙂

Čuo sam oba, Altec mi lepše zvuči za muziku a Logitech za filmove i multimediju. Generalno Logitech daje jak bas a štiti ga od izobličenja 'rasplinjavanjem' tj. zvuči mi mekano. Najviše mi se ipak svidja Creative MegaWorks za muziku od tih kompjuterskih jer ima 'čvrst bas' ali ne sme mnogo da se odvrne... Svima inače fali srednji deo spektra, možda najmanje Altecu.

Da bi čuo to što ti hoćeš i treba da čuješ, treba ti neka akustična prostorija sa pravilno raspoređenim zvučnicima, a to svakako nije bilo koja prodavnica sa brdom rafova, polica, robe, raznih drugih neravnina...
Možda je bolje da malo pogledaš user reviews (ali ove "svecke") gde više ljudi ima mogućnost da dobro posluša nekoliko modela.

Edit: Megaworks jesu dobri ali ne znam da li ih još ima negde (ako ZorMi misli na 250D).

Poslednja izmena:
jel uzeo neko od vas z2300 ili z4 ako jeste molim vas za utiske...

definitivno bolja varijanta od z2300 je Altec Lansing MX5021 u tom cenovnom rangu. Imao sam prilike da cujem oba modela i AL ima mnogo kvalitetniji i jasniji zvuk.

ubiste me a taman sam hteo da porucim logitech-a ... altec mi malo ruzan 🙂

Imao sam slicnu dilemu skoro. Ako nam ne verujes idi nadji i poslusaj oba modela i bice ti sve jasno...

hteo sam ali u ns nisam nasao z2300 nisam nesto previse trazio jer sam jako u frci sa vremenom... a alteca gde sam nasao nije im bio povezan za pustanje.

Pogledaj u Pakom-ovom shop-u kod Londona.

Čini mi se da imaju sve modele izložene i nakačene na neki izvor zvuka. Ja sam bio prije 20-ak dana i Z5500 im je tamo bio nakačen na neku mašinu.

Čak su i bili raspoloženi, uz silno izvinjavanje ostalim mušterijama, da odvrnu zvučnike i to na neki boost nivo (a ima ih 11). 😀

Pozdrav.

porucio sam z2300 pa sta bude.

castor je napisao(la):
Pogledaj u Pakom-ovom shop-u kod Londona.

Čini mi se da imaju sve modele izložene i nakačene na neki izvor zvuka. Ja sam bio prije 20-ak dana i Z5500 im je tamo bio nakačen na neku mašinu.

Čak su i bili raspoloženi, uz silno izvinjavanje ostalim mušterijama, da odvrnu zvučnike i to na neki boost nivo (a ima ih 11). 😀

Pozdrav.
Daj, nemoj da zezas... stvarno?!?? :zgran: :zgran:
Pa "boost" ide kad je volume vec na maximumu... je li, kako su se drzala stakla? 😀

Najozbiljnije. 😀

Upravo tako. Stakla su se valjda solidno držala, ali najgore je što se ništa drugo nije čulo osim zvučnika. Nažalost, ostali su morali malo da pričekaju dok ih ribica nije utišala da mogu da nastave. 😀 😀 😀

Ja sam kod kuće u mojoj "ekstra velikoj" sobi od 3×3,5 odvrnuo do 3 boost nivoa i onda sam morao da odustanem. 😀

uzeo sam z2300. jako sam zadovoljan. istina nisam poslusao tog alteca 5051...

kome ne treba 5.1 ovo je pravi izbor.

do sada imam samo jednu zamerku za z2300: ulaz u zvucnu ne ide iz woofera ili satelita nego iz wired remote-a sto mi je zesce debilno. ovako wired remote ima dve zice jednu bas debelu koja ide ka wooferu i jednu obicnu koja ide ka kucistu.

I po mom licnom misljenju je Altec bolji, ali sa obzirom da je covek vec kupio ono sta mu treba, neka mu je uzdravlje 😀 .
Ali mozda za neke buduce predloge i pitanja, Altec je po meni bolji.

Nazad
Vrh Dno