psaras je napisao(la):Milane,koliko god da igras ovaj fudbal,ako ga igras u SP to ti je kao i da ga ne igras.Primera radi,ne mozes reci da je CS ****** jer su losi botovi ili neznam sta vec...PES5 ima stvarno lose sudjenje i tu se potpuno slazem sa tobom,ali imao ga je i pes4.Mozda jos i gore.Fudbal je poprilicno evoluirao od predhodnih verzija,prvenstveno mislim na duel igru koja je dosta realnija i pre svega lepsa(probaj da odigras neki stariji nastavak na sony-ju,ako uspes da sastavis 2 partije-svaka cast),ali momci iz konamija ocigledno nisu uspeli da rese problem sudije.Iskreno,ni ja nemam ideju kako bi to sudjenje trebalo da funkcionise,ali ovako sigurno ne.Hocu da kazem da i pored svih mana,PES5 nikako nije najgori nastavak,pogotovo to ne mozes i ne smes tvrditi na osnovu SP iskustva koje ne cini ni 10% sustine ove igre.Cisto da ne bude zabune,prvi "konami" fudbal koji sam igrao bio je goal storm.Pozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari