Šta je novo?

Pro evolution Soccer 5 DEMO PC - evo ga!!

PES nikad jaci, obavezno skinuti!

Hm, je li dozvoljeno uopste kaciti Torent linkove?
Posebno sto se demo moze naci i preko httpa bas na svakom koraku

jeste, proizvodjachi izbacuju svoje demoe i na torrentu, da rasterete servere.

Hajli jesi skinuo ovo? Kakav je? I nadam se da cesh ovaj malo bolje nauchiti od prethodnog :p

Probao sam i FIFA 06 i PES 5 Demo, i mogu da kazem da mi je FIFA bolja (znam da sam sad gotov :d od strane poklonika PES-a, ali to je moje subjektivno misljenje). Daleko od toga da PES 5 ne valja, ali meni se nova FIFA vise svidela.

Pozdrav. :wave:

Twister,bolje nemoj izlaziti iz kuce vise,obelezen si. :D
Nego,PES5 je brutalno dobar,nema vise lakih dodavanja.najveca poboljsanja su u animaciji igraca,ma igra je ekstra!
banana.gif

Ufff, ne znam da li da skidam demo, kad izlazi cela verzija, sad u oktobru valjda??
Samo se nadam da nisu nesto upropastili, to mi se svidja da su teza dodavanja, nove animacije, nego jesu popravili debilno ponasanje golmana, ajd istestirajte to malo, da li se jos uvek desava da na debilan nacin prime go? Dobro, to ne moze da se bas provali ako se ne igra mnogo..

Golman je sad veoma inteligentan,ako se lopta odbije od njegovog igraca i krene u korner,on ce se polomiti da je stigne. Mnogo dobro izgleda. Igra izlazi 28. oktobra u radnjama pored vas. :D

sve stare bolesti i gluposti su ispraveljne. Verujem da cemo naci i nove uskoro, ali ako neko ozbljno pogleda pes5 videce da je mnogoooo uznapredovao sto se tice simulacije i gejpleja.
Svaka cast.

Odlicno, odlicno, ako je tako kako kazete!! Ali meni je ipak bolja FIFA, subjektivno misljenje.. :d :d :wall:

Misha je napisao(la):
Hajli jesi skinuo ovo? Kakav je? I nadam se da cesh ovaj malo bolje nauchiti od prethodnog :p
onaj de sam te tukao proshli put ?:)

ne znam, meni je ok, igrachi su manje veshti sa loptom, odbrambeni igrachi i golmani pametniji, jedino je shut iz daljine poboljshan i to dosta. Sve u svemu, po meni bolje nego 4-orka gde je bilo monotono igrati zbog prenabudzenih napadacha (ronaldo, anri, adriano) i zbog bag through pass-a po strani.

Ako su ispravili te nedostatke ok ali ne shvatam kako sut iz daljine poboljsan?Pa ja u ovome dajem sa 40m golove..

Malo su otezali igru.
Dribling je sada nekako tromiji i nema se vise tako laka kontrola nad loptom. Through-pass nije tako efikasan kao ranije.
Ali navicicemo se i na ovo. Definitivno zasluzuje to! ;)

Poslednja izmena:
meni se na prvi pogled vise dopada nego li je to bio slucaj sa pes4 kada sam probao prvi put nakon pes3....imam utisak da je zaista dobro uradjena simulacija....

rastafarian je napisao(la):
Ako su ispravili te nedostatke ok ali ne shvatam kako sut iz daljine poboljsan?Pa ja u ovome dajem sa 40m golove..
ne govorim o tim bug shutevima, kad bez problema prebacish golmana sa pola ili 40m ,vec o shutevima sa 20-25m, koji su sada prejaki, ali bash prejaki. Svaki ce da bude barem korner, ako ne gol.

Aaaa znaci kao u trecem delu.
Nista moram da skinem pa da probam.

Boris Lozac je napisao(la):
Ufff, ne znam da li da skidam demo, kad izlazi cela verzija, sad u oktobru valjda??

Rupo, ima cela igra za PS2 vec mesec dana :)

Ima dosta stvari koje su po meni lose.

1) Kad golman izbija loptu iz 5m posle gol auta nemoguce je stati izmedju protivnickog igraca i lopte (golmana) sto je glupo jer ispada da je golmanski prostor 20m a ne 16m.

2) Znate onaj dribling iz pes4 kad se ide pravo i onda u istom trenutku se krene u levo ili desno i pretisne R2. E to u pes5 igraci konstanto rade bez upotrebe R2 sto je po meni opet, dosta glupo.

3) Sut je prejak. Ako se lepo sutne moguci su golovi i sa 35-40m.

4) Slobodni udarci se dosta lako izvode. 30-40% njih su golovi.

A ima i dosta poboljsanja.

1) Golman sada moze da baci loptu rukom do oko 40m, i malo je pametniji od onog iz pes4.

2) Protivnik preseca mnogo veci broj kratkih pasova, dok su dugacki pasovi za nijansu precizniji.

3) Mnogo se manje sansi za gol stvori u toku utakmice.

4) Prilikom izvodjenja kornera golman vise ne moze da istrci cak do penala i uhvati loptu.

5) Ne moze se vise sa dobrim napadacem predriblati cela odbrana i dati gol.

6) Kontrola nad loptom je dosta otezana.

7) Animacija igraca je dosta poboljsana

Za zahtevnost igre neznam jer mi i PES4 i PES5 rade perfektno u 1280x1024 na full detaljima.

Sinoc smo probali PES5 Demo 1vs1. Igramo redovno 2vs2 WE8, ali PES5 mi se cini da je mnogo bolji. Svi bug-ovi su ispravljeni. Najvise mi se svidja to sto, kad je lopta u vazduhu, sada igrac gradi protivnickog igraca da bi primio loptu, sto u prosloj verziji nije bilo. Animacije su bolje, pokreti su realniji. Sve u svemu jedva cekam da izadje final release....

Dodao bih i da je sudjenje dosta poboljsano,ali moze jos...sudjenje u PES4 je KATASTROFALNO!

Nazad
Vrh Dno