Šta je novo?

Pro Evolution 2009 na Huawei 882 (MTS)

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Posto i dalje imam problema sa portovima (igra ne moze da izadje na net), iako sam sve uredno forwardovao, iskljucio firewall i upnp molio bih nekoga ako igra pes online a ima ovaj modem da se javi i priskoci u pomoc :wave:

fabrički online mod ili ono preko hamachija?

fabricki, original je u pitanju!

imash onu posebnu ikonicu "settings"...pa ima online tamo...cackaj malo, znam da sam ja tamo cackao kad mi je trebalo...

Mislim da imas problema kao sto sam ja imao sa Tekken 5 na PS3, evo sta da uradis:
idi u podesavanja modema, Basic>NAT i u DMZ upisi IP adresu tvog racunara i u istoj NAT sekciji idi na opciju NAPT i obrisi onu upisanu stavku. Kada to odradis samo ta IP adresa koja je u DMZ ima izlaz na internet ali su svi portovi otvoreni. Kad zavrsis sa igranjem samo udji opet u NAPT i klikni na NEW pa Submit i on ce automatski da vrati ono sto je bilo upisano.
uPnP nije podrzan na ADSL- u inace bi bilo dovoljno samo to da ukljucis i gotovo. Srbija :(
Javi da li radi mada je drugar sa ovako podesenim modemom PES 2009 batalio za 3 dana na PS3 jer nije nikako radio. Sve ostale igre mu rade savrseno. Konami fail!

Poslednja izmena:
djalf hvala na savetu. Ovakva je situacija...sa ovim podesavanjem sto si naveo mi konamijev port checker prvi put prijavljuje da je sve ok i da imam izlaz ali se u igri i dalje isto desava kao i ranije sto sam imao...kada upisem user i pass dobijam an error has occured! U principu nije mi nista jasno, i do sada sam prolazio testing network enviropment (sa mojim forvardovanjem) i isto je bilo. Da li je moguce da se cd-key od igre vezao za konamijev nalog koji je prvo upotrebljavan (od coveka koji mi je prodao igru...koji je potom obrisao nalog kada sam ga ja zamolio jel sam hteo da imam na svoje ime)?! NAPOMINJEM da sam uspevao da izadjem na net sa tim njegovim user i passom ali sam hteo svoje ime i od kada sam obrisao njegov i napravio svoj acc stalno isti error!!!

Nisam ni sumnjao da ce da prodje, jednostavno taj njihov online je vrlo lose izprogramiran, secam se da nam je trebalo pola sata da napravimo onaj Konami ID da bi samo usli na server (na PS3). I kada smo sve podesili, drugar je prodao igru jer je bilo puno gresaka i slicnih gluposti a napominjem jos jednom, sve ostale igre mu rade savrseno. Isto je i malo gore radio 2008. Uzas.
Vidi sa likom ili po forumima da li moze licenca da se transferuje na nacin koji si opisao - vrlo verovatno je da je zabranjeno (znam kako ide zakon za softver posto sam moderator na www.virtualdj.com sajtu - jasno pise da je zabranjena preprodaja, na zalost).
Pogledaj i ovo:
http://www.virtualdj.com/atomixproductions/disclaimer.html
Citiram:
This license does NOT allow you to:
- rent, lease, sell, lend, distribute, publish, bundle or sublicense the Software or any part of it.
Verovatno je slicno i sa PES-om.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno