Ipak najbolje da odeš do poslovnice i raspitaš se.Sad se setih da prošli put kada sam se selio sam koristio Telenorov. Tada je bila fora da mesec dana možeš da raskineš ugovor ako ti ne odgovara. Davali su i uređaj. Posle sam platio samo proporcijalno broju dana koliko je korišćeno.
Tako nešto bi mi najviše odgovaralo ako neko nudi.
nakaci se na komsijin wi fi, dace ti neko pass, a mozda ima i otkljucana mreza u okolini
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Umeš lepo VIP dođi i probaj, mesec dana free neograničen 4G net. Ubaci karticu u neki fon i hotspotuj. Posle toga vratiš karticu (ili je sami gase, ne znam tačno). Za to vreme ćeš valjda dobiti svoj net.
Samo koliko vidim mesec dana nije mesec dana nego do kraja obracunskog perioda.Umeš lepo VIP dođi i probaj, mesec dana free neograničen 4G net. Ubaci karticu u neki fon i hotspotuj. Posle toga vratiš karticu (ili je sami gase, ne znam tačno). Za to vreme ćeš valjda dobiti svoj net.
Ovo mi zvuči kao rešenje. Samo da vidim da uzajmim od nekog telefon... svoje stare sam sve podelio.
Evo detalja ponude ako još nekog zanima:
https://www.vipmobile.rs/privatni/ponuda/dodji_i_probaj
Samo koliko vidim mesec dana nije mesec dana nego do kraja obracunskog perioda.
Jeste, u pravu si, propustio sam ovo na kraju. Znaci, moze biti i puna dva meseca. Zanimljivo.![]()
Hm... jutros za probu ubacio karticu u S7... ide brzina kao blesava (speed test ka vipovom serveru pokazao 100/40Mbit).
Nažalost, ovaj telefon nam nije dual sim, niti je stalno kući, tako da moram da tražim drugo rešenje u šta da gurnem karticu.
Pored brzine, iPhone (tether me jb aplikacija), se muči sa svime što je više od jedne konekcije u trenutku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari