Šta je novo?

Privatni torrent trackeri

Daddy Yankee

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.12.2007
Poena
169
Na više mjesta na forumu sam čitao da ne se ne može postići ništa sa torentima bez registracije na neki private tracker. E zanima me koji preporučujete i da li će baš doći do poboljšanja jer ja kad nađem na javnom trackeru fajl sa 50 seedera brzina mi je 7-10 kb/s. Inače imam 512/64 Sezam ADSL.

Uglavnom je tačno to što su ljudi pisali , na privatnim je uvek makimalna brzina koju moj ADSL može da isporuči. Na javnim, kako te us*re. Sve i jedan torent koji sam vukao sa TorrentLeech-a je išao maks brzinom, ali isto tako moraš i da nastaviš i ti da ga siduješ jer će ti ukinuti nalog ako se ponašaš ne-fer. Ne sećam se tačno, ali mislim da je uslov da ti ratio bude veći od 0,75. I ako ne radiš tako znaju da ukinu nalog i onom ko ti je poslao pozivnicu. Bar tako prete u svom Rules i li FAQ-u, ne sećam se više. A mogu ti preporučiti bilo koji privatni, šta ti vredi kad ne mogu da ti pošaljem pozivnicu. Ja sam je za leech-a dobio tako što sam negde slučajno naleteo da je u toku otvorena prijava za lič, ako odeš na neki trt-mrt kanal na mircu i otkucaš nešto tipa "invitation moj@mejl" i stigla mi pozivnica na taj mejl.

može li neko kraće objašnjenje kako funkcionišu te pozivnice i kako doći do nje??

Neko ko je vec registrovan na priv.trakeru i ima odredjeni status ,posalje ti pozivnicu(kod,link) i tada i ti mozes da se registrujes...

Ili cesto proveravas da li neki treker ima otvorenu registraciju pa pokusavas dok ne uspes. Mada kod onih boljih ni to ne uspeva ali zato ima gomila kod kojih moze.

ako neko ima viška tih pozivnica za neke normalne trackere, nek mi baci na pp, bio bih mu zahvalan :)

Vrh Dno