Šta je novo?

Pristup Yahoo mail-u ne moguc

lemik

Cenjen
Učlanjen(a)
10.05.2009
Poena
169
Imam veliki problem jutros sam pristupio na sva 3. naloga na yahoo mail-u i reinstalirao racunar i sad kad sam probao da se prijavim trazi mi bezbednosno pitanje ili alternativni mail. Medjutim to su 3. naloga i na sva 3. trazi bezbednosno pitanje. Passworde sam zapisao za sva tri naloga ali jednostavno nece da me prijavi. Na koji nacin mogu da posaljem mail ljudima iz yahoo tima?

Pazi samo da ne šalje na neku pogrešnu adresu, ako si je imao na [email protected]. neće nikad stići. To se meni dogoodilo ovih dana. Potpuno sam zaboravio da promenim safety mail na nešto postojeće.

Slično se dogodilo i mojoj prijateljici pre tri tri dana samo na gmail-u.Posle više pokušaja oporavka naloga uz razna sigurnosna pitanja i podpitanja i dalje ne može da pristupi mail nalogu.Mislio sam da je ona nešto z......, ali vidim da je to izgleda normalno.Da li je probao neko oporavak sa opcijom gde se daje br.platne kartice,po uputstvu koje se dobija na onaj backup mail.Bruka za ovakve servise kao što su google i yahoo.

Vrh Dno