Eeeeeeeee prijatelju, Dojchland je to, a tamo sve go svaba nista aboridzini i maori.... stvarno, nisam nikad ziveo tamo ali idem dovoljno cesto, (mislim u nemacku) pa smem da tvrdim da je kod njih u skoro 100% slucajeva sto u izlogu to i u radnjiE pa vi niste svijesni koja je to glavobolja. Kad uzmes tako "povoljan" paket koji ti oni (neki veci ISP) ponude (ne znam za shvabe, al tako ovde kod nas rade)... Prikljucis se, i sve super radi par dana, a onda odjednom uspori ili ne radi nikako net. A sto je najgore do provajdera je.
Nazoves lokalni broj, oni te povezu sa indijcima... da poludis!!!![]()
Em sto Indijac jedva nabada engleski, em sto pojma nema (samo cita s papira). Jedino sto su dobri u programiranju, al su tesko ****** sto se tice hardware-a & software-a.
E pa vi niste svijesni koja je to glavobolja. Kad uzmes tako "povoljan" paket koji ti oni (neki veci ISP) ponude (ne znam za shvabe, al tako ovde kod nas rade)... Prikljucis se, i sve super radi par dana, a onda odjednom uspori ili ne radi nikako net. A sto je najgore do provajdera je.
Nazoves lokalni broj, oni te povezu sa indijcima... da poludis!!!![]()
Em sto Indijac jedva nabada engleski, em sto pojma nema (samo cita s papira). Jedino sto su dobri u programiranju, al su tesko ****** sto se tice hardware-a & software-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari