Šta je novo?

pristojna ponuda

ovo sam vec negde video... mozda cak i ovde....

kod nas ovo nece pre 2015...

Realno, za 3-4 godine.

Poslednja izmena:
Cim tamo pocnu da nude pakete od 100Mbps internet + ostalo po ceni ispod 10 eur kod nas ce stici ova ponuda.

Ovo je bruka ljudi, ocekujem novi Nero koji reze dvd direktno sa neta :D
A kod nas, za 5 godina, 200€ prikljucak i jedno 100€ pretplata

Dok god postoji monopol ovoga nece biti.... Ostaje nam da cekamo :( ili da odemo iz Srbije :(

Definitivno nikad....

Mislim da je bolje da obrišete temu,snovi koji ne mogu da se dosegnu su najgori za psihu, kod nas....ovo.... neeeeee,mora da se šalite sa pretpostavkama ..za koliko... ,to vreme nije još deklarisano kod nas!!!
U prevodu ...Nemoguće...

E pa vi niste svijesni koja je to glavobolja. Kad uzmes tako "povoljan" paket koji ti oni (neki veci ISP) ponude (ne znam za shvabe, al tako ovde kod nas rade)... Prikljucis se, i sve super radi par dana, a onda odjednom uspori ili ne radi nikako net. A sto je najgore do provajdera je.
Nazoves lokalni broj, oni te povezu sa indijcima... da poludis!!!:mad:
Em sto Indijac jedva nabada engleski, em sto pojma nema (samo cita s papira). Jedino sto su dobri u programiranju, al su tesko ****** sto se tice hardware-a & software-a.

Gledam vec godinama ovakve ponude vani, i sta sve ne, a kod nas u Kraljevu su najavili ADSL tek u novembru....ne vredi se nervirati, netko je lepo rekao da ili da se selimo ili da se strpimo...
Ja cu da se selim......:banana:

kada sam pogledao stranicu,prvo sam se uhvatio za glavu,i onako sludjen otisao da trchim shto dalje....posle pola sata sam se vratio kuci i legao da spavam,i kad sam se probudio nisam imao zhelju da upalim komp..

HOROR! To je rec za surf u srbiji.
Pola zivota mi prodje na dial-upu.

E pa vi niste svijesni koja je to glavobolja. Kad uzmes tako "povoljan" paket koji ti oni (neki veci ISP) ponude (ne znam za shvabe, al tako ovde kod nas rade)... Prikljucis se, i sve super radi par dana, a onda odjednom uspori ili ne radi nikako net. A sto je najgore do provajdera je.
Em sto Indijac jedva nabada engleski, em sto pojma nema (samo cita s papira). Jedino sto su dobri u programiranju, al su tesko ****** sto se tice hardware-a & software-a.
Eeeeeeeee prijatelju, Dojchland je to, a tamo sve go svaba nista aboridzini i maori.... stvarno, nisam nikad ziveo tamo ali idem dovoljno cesto, (mislim u nemacku) pa smem da tvrdim da je kod njih u skoro 100% slucajeva sto u izlogu to i u radnji

Poslednja izmena:
Pre 3 (tri) godine sam podneo zahtev za raskid dvojničke veze i prebacivanje na digitalnu centralu... i još uvek nema TEHNIČKIH USLOVA za ispunjenje zahteva.
Prema tome ovako nešto po realnoj proceni - sutra...
... malo :mad:

Pa, ipak mislim da ce ovo doci malo ranije, nego sto se vi nadate :)

Test faza je pocela sa protokom od 8Mb (video uzivo), a opremu imaju vec dve godine, samo nema ko da je postavi :wall: :wall: :wall:

Pozdrav

Hmmm...ne znam bas gde to u inostranstvu tako radi, dok sam ja davno ziveo u Londonu (1996-1998) dial-up linija od 14400 je bolje radila nego moj danasnji wireless internet, s tim sto sam flat tada placao 9.99 funti a ovde placam skoro duplo vise.

@all
Ovo je braco jedna obicna jadna zemlja koju su svi zaobisli zbog ovog neandertalskog mentaliteta, mozemo mi pricati o buducnosti kada je ona u svakom slucaju dno dna, secam se bajki iz 2002. o svetloj buducnosti broadband interneta u Yu, dajte ljudi ko ce ti ovde uloziti pare u tako nesto, sto se mene tice ovde je i morzeov kod dovoljan za 98% stanovnistva.

Da cujem procjene, kad ce kod nas ovako

Link

Glasam protiv ovoga i kategoricki tvrdim da bi ovako nesto ubilo svu draz cekanja na ucitavanje stranica i dowlodala kakvim ga danas poznajemo.:smash: :smash: :smash:

Poslednja izmena:
Vrh Dno