Šta je novo?

Prioritet za procesor?

maremas

Slavan
Učlanjen(a)
28.09.2006
Poena
395
Moja oprema  
Monitor
BenQ ZOWIE RL2755T
Miš & tastatura
Logitech M280 i K400 Plus
Laptop
Asus N750J
Mobilni telefon
Pixel 6a
Pristup internetu
  1. Optički internet
Posto je EA lose optimizovao Fifu11, na Win7 jedino mi normalno radi ako u task manageru stavim prioritet na HIGH, default je Below Normal, kad je Below Normal onda mi igra stravično secka ali ne sve vreme i to ne vezano koje sam detalje stavio i rezoluciju, pre na Win XP SP3 nisam imao nikakvih problema. E sad mene interesuje da li nekako mogu da zapamtim ovo za prioritet da nebi svaki put kad upalim igru morao da se vraćam na desktop pa u task manageru ovo da menjam?

Poslednja izmena:
Možda ovo pomogne :)

C:\Windows\System32\cmd.exe /c start "Black ops" /low

ovo dodtati ispred targeta u w7 i uvek ce da bidne low

Pojasni ovo molim te. Jel si mislio desni klik na ikonicu pa propertis pa tu u target dodati ono?

da tlo *** zurio sam pa me mrzelo da kucam :(
da evo kako meni izgkleda target

C:\Windows\System32\cmd.exe /c start "Black ops" /low "E:\Skull\Call of Duty - Black Ops\BlackOps.exe"

Poslednja izmena:
meni kaze 'access denied' kad pokusavam da promijenim prioritet, a admin sam ..mada je sad below normal black ops

Vratio sam se na XP, i pored sto stavim na HIGH prioritet znalo je da secka, pokusao sam sve ali nije bilo uspeha... Hvala u svakom slucaju.

Bio stavio ali nije imalo efekta.

Na EA forumu sam nasao neko resenje ali kasno, jer sam se vec vratio na XP, fifa 11 PC producent je napisao da ATI korisnici u rna fajlu treba da dodaju SCREEN_SLEEP=16.

Vrh Dno