Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Imam dva pitanja u vezi printanja uplatnica preko stampaca (hp1018).
Da li je neko popunjavao gotove uplatnice preko stampca i
drugo da li je neko stampao uplatnice preko stampaca?
Da li postoji neki besplatni program za ovu namenu?
Ja sam nasao ovaj, ali nece da odstampa.
Hvala na odgovoru.
Pitao sam za obe varijante (i da stampa uplatnice i da stampa na samoj uplatnici).
Vise me zanima, moze li da stampa na samoj (uplatnice iz knjizare) uplatnici i postoji li neki sablon za to ili neki pgm-cic da je besplatan i da nema nikakve veze sa netom?
Skini ovo, ako ti treba štampa čitave uplatnice na praznom papiru ili probaj šablon u attachment-u koji sam napravio u Corel-u pre ko zna koliko godina. Može da se modifikuje, jer sam ga ja koristio za neke starije uplatnice, pa se možda ne uklapa u trenutne. Jedino tu verziju imam, jer koristim Corel za većinu stvari, tako da to je to od mene.😁
Baš gledam temu. To su NCR kopirajući blokovi u knjižarama. Za to se koriste matrični štampači.
Ne mogu da se setim tačno ali mislim da se nisu baš lepo proveli, doduše davno je bilo, u firmi kada su pustili kroz laser.
U zadnje vreme upravnici zgrada rade te fore sa laserom, ali na fotokopir papiru (običan 70 ili 80 gr). Ide na A4 i dole se preforira na 100 mm forma uplatnice koju napraviš prema nekom od standardnih šablona. Obično word dokument sa poljima za popunjavanje. Može i excel, kako ko voli.
Imaš da skineš gotove uplatnice sa poljima ali treba adobe acrobat npr. za popunjavanje. Npr: www.paragraf.rs/obrasci/Obrazac_br._1_-_Nalog_za_uplatu.pdf
Ili prepravi kako god želiš.
Nisam odavno gledao, ali po knižarama imaš manje više sve slične ovoj, zavisi samo ko ih štampa.