Šta je novo?

Print na plastici tj mishu

Nikola.L

Slavan
Učlanjen(a)
24.02.2008
Poena
301
1.1ss_white.jpg

Dakle ofarbao sam misa u potpuno iste boje kao na slici, e sad mi treba pomoc kako da "nalepim" neki logo (ne mora bas ovaj sa slike naravno), posto mi bez ikakvog logoa izgleda nekako lose.

Znaci da li je moguce nekako da se nalepi nekako uz pomoc nekih preslikaca ili kako vec, jel imao neko iskustva sa ovom problematikom? i jel rade ovo neke stamparije? Mislim da bi mogla da dodje u obzir ista tehnika stampe kao sto rade one sholje sa natpisima, znate na sta mislim.

Razmisljao sam isto varijantu da nalepim shablon, pa da preko njega ofabram, ali ipak kontam da to ne bi ispalo kako treba, ipak je ovo sitno za tako nesto.

Uh, ispade ovo podugacak post, ali nadam se da ste razuemli moj problemcic i da nisam smorio, svaka pomoc je dobrodosla.
Pozdrav!

Razmisljao sam isto varijantu da nalepim shablon, pa da preko njega ofabram, ali ipak kontam da to ne bi ispalo kako treba, ipak je ovo sitno za tako nesto.

Napraviš šablon, po njemu ofarbaš nitro bojom, ukloniš šablon pa onda sve izlakiraš nitro lakom.
Sve će biti ispod laka, neće ništa da se skida a i sijaće se k'o uglancano ako se lepo izlakira... ;)

Poslednja izmena:
^ma ajde to i nekako, nego glavni problem je napraviti shablon sa toliko sitnih detalja. ajde ti mi napravi shablon sa microsoft natpisom onako mali, nema sanse:) (mislim na rucni rad sa skalpelom)

Ako hoćeš da to izleda čemu onda imaš dve varijante: kater pa nalepi (ili kater šablon pa farbaj i lakiraj) ili tampon štampa, a možeš i neku fabričku nalepnicu da nalepiš onu od ploča grafičkih kartica i sl. Ako misliš jeftino a dobro da izgleda teško da ćeš moći, ako uspeš podeli to sa nama.

Poslednja izmena:
^ma ajde to i nekako, nego glavni problem je napraviti shablon sa toliko sitnih detalja. ajde ti mi napravi shablon sa microsoft natpisom onako mali, nema sanse:) (mislim na rucni rad sa skalpelom)

Pa druže, kad već praviš šablon, napravi nešto originalnije od tog Microsoft... ;)
Daj nekome koradi grafite da ti ispiše nick ili ime, umanji to i po tome pravi šablon.

Kao šablon ili šta? Kao šablon može da se iskoristi bilo šta samolepljivo.

hmm pazi ne znam koliko koristis mis ali posle nekog vremena ce ti se skinuti boja pogotovo ako ti se znoje ruke

hmm pazi ne znam koliko koristis mis ali posle nekog vremena ce ti se skinuti boja pogotovo ako ti se znoje ruke

Ako mislis na boju kojom je ofarban mis, to se sigurno nece skinuti, farbao sam mis davno i koristim ga vec 3 godine i nisam imao nikakvih problema. mozda si ti imao lose iskustvo sa pogresnim izborom farbe? Ili si samo cuo od nekog da se skida boja? To mnogi ljudi misle, i pitali su me mnogi "Zar se ne skine boja?" - odgovor je NE. Inace u pitanju je najobicniji auto lak u spreju.

@ tema:
Svratio sam danas do stamparije da pitam, vec pomenuta tampon stampa je resenje za ovo, e sad cena je oko 1500 din za jedan primerak s tim sto bi naravno bilo jeftinije za seriju. E sad, diskutabilno je da li je to puno novca ili ne. Meni licno je to puno.

Vidi gde imaju da ti ugraviraju. Ovde kod mene ima covek koji ce ti ovo uraditi za 100-200 din.

Vrh Dno