zeljko je napisao(la):ima jedni su A drugi B clase.
a clasa od 100 komada narezanih na 24 x idu i na 40x nepukne ni jedan
b clasa na 100 komada pukne od 3-5 diska na 24x
jaksa je napisao(la):Princo, sa stampom, na 100 komada, posto i gde?
Swiper je napisao(la):a koje je klasa Princo bez shtampe? tj izgleda kao no Name ali prodavac tvrdi da je to princo... jel realna cena od 19 dinara po komadu ?
MK je napisao(la):...
mozes da proveris da li je princo sa programom NERO INFO TOOL
cena deluje povoljno, koliko je na 100 komada i koji prodavac je u pitanju?
Swiper je napisao(la):...
ATIP: Information not available
Disc Manufacturer: Unknown
Reflective layer: Unknown
Media type: Unknown
Recording Speeds: Unknown
nominal Capacity: Unknown
ovo mi kaze cdr media core identifier
inace prodavac je VirtyCom u Nisu... www.virtycom.co.yu
BokiPK je napisao(la):...
Nije NoName, to jeste Princo. Uzmi programce CDR-Identifier, prethodno instaliraj ASPI 4.60(najbolja verzija) pa proveri. Btw, koji rezac imas?
Uzgred, posto radim u doticnoj firmi, mogu apsolutno odgovorno da tvrdim( glumim politicara, jelte) da su diskovi x1000% ORIGINAL Princo.
Uvezeni skoro(pre tri dana) od Mr. Arthur Kuo-a licno.
Swiper je napisao(la):...
...Da li utiche na performanse ASPI ?
DS9 je napisao(la):Pa posto si blize izvoru informacija (i proizvodjaca) od vecine, ja imam pitanje. Zasto nema na trzistu Princo koji je sa sedefastom stampom (brand), na stapu.
Btw, neko je pomenuo klase A i B, pa cisto da kazem da oni diskovi koji su sa stampom imaju (osim stampe) i natpis princo oko rupe (kao oni koji nemaju stampu.
E sad, meni licno nije bitno sta pise, vec kakav je atip. Hocu da kazem, kakav god da je disk, mora da se iz atip-a vidi da je princo.
floydian je napisao(la):...
Ima u firmi MM House 011/3015477
c3 je napisao(la):ma princo rulzzzzzzzzzz
ja sam dosada reao na tri vrste princa ono belo blanco i sa nekim cicicom sto slusa wookmen procenat neuspelih discova 0.5%
a rezao sam oko 1000%
andjelkoyu je napisao(la):1000 % ?
mislis komada...
Elem, "iz prve ruke" informacija: Nabavna cena i "A" i "B" klase (PRINCO sa i bez slovca oko rupice) je ISTA.
Ali,u mom slucaju - B klasu rezac prepoznaje kao max. 24x a A klasu kao 32x , iako je A klasa deklarisana na cak 48x.
outlaw je napisao(la):...
Upravo sam narezao zadnji od 100 komada nelabelovanih (znaci B klasa) i NIJEDAN nije pukao!
Vecina je rezana kao audio na 8x, a ostali na 32x...
Heinz je napisao(la):...
Čisto sumnjam da je ista nabavna cena, ali i ako jeste ne mora ništa da znači, odnosno ne stiže iz istog izvora. Obrati pažnju na boju Princo diskova, oni što više vuku na zeleno su 24x a oni što više vuku na plavu boju 48x (i jedni i drugi mogu i brže da se snimaju, ali je trgovačka oznaka takva, a iz iskustva gledano i kvalitet se ipak razlikuje).
c3 je napisao(la):Ja ljudi nelupajte O.K.
kako moze disc da bude necitljiv za godinu dana.
Evo vec 3godine rezem filmove ima nesto i na verbatimu ali mnogo vise noname(princo)
Filmove izdajem i niko se nezali.Svako ga je mogao presnimiti na hdd bez problema.
Neznam ucemu praviti problem.Evo prenogo sto sam postovao uzeo sam najdavnije rezane filmove
2ver i 2pri odradio sam u neru cd-speedu DEA quality test i nema ni jedne greske ni na jednom.
Zato kako cd izadje iz peci takav i ostaje(naravno bez grebanja i silovanja cd-a).
A ver imam manu da ga nece svaki rezac moci rezati na max deklarisanoj brzini a princo hoce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari