BokiPK je napisao(la):Ljudi, Princo uopste NIJE NoName. To je samo nase uvrezeno shvatanje jer dolazi u spindle pakovanju(iako postoji i bulk). I prakticno se kupovao na kilo
I neki maximalno brandirani CD-i postoje "na stapce". Jedan moj prijatelj tako koristi neke CD-e koje mu donosi otac iz USA. Ja ih nigde nisam vid'o po netu. Svi su u CELOFANSKOM pakovanju po 100kom, sa sertifikatom, stampom, i programi ih prepoznaju i rezu bez problema. Izvanrednog kvaliteta, a kostaju smesnu cifru. Nije bitno ime, donosio mu je vise sorti.
Amon_Ra je napisao(la):To je sada sporedno, dal' jeste ili nije no name. Coveka je interesovalo nase misljenje i rekli smo mu. Narezao sam ih preko 150 i pukla su svega dva-tri, ja sam zadovoljan.
Swiper je napisao(la):Neko mi rece da princo nije chitljiv vec posle godinu-dve ...![]()
ivo.r je napisao(la):Kad je već pomenut PRINCO...
Nikako ne mogu da potreram upis brže od 12x (diskovi Princo 32x i 48x). Koristim Nero, pisač je Ricoh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari