Šta je novo?

Princo najbolji ???

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
765
Interesuje me kako se kod drugi ponasha ovaj cd ?? Meni se princo i noname najbolje rezu i najchitljiviji su [proveramav ih Cd Checkom] ... Dok Verbatim uzasno reze i chita ... Imam LG 16 X ... da li je kod ostalih tako ???

Aha bas je tako. Princo je najbolji no name, i kvalitet im je sasvim ok. Fino se rezu, ne pucaju - ja sam pleased :)

Kod mene je obrnut slucaj.Verbatim nikad nije brljavio ,a Princo svaki 20-30-ti na Teac 16x

A bre...

Ljudi, Princo uopste NIJE NoName. To je samo nase uvrezeno shvatanje jer dolazi u spindle pakovanju(iako postoji i bulk). I prakticno se kupovao na kilo:D
I neki maximalno brandirani CD-i postoje "na stapce". Jedan moj prijatelj tako koristi neke CD-e koje mu donosi otac iz USA. Ja ih nigde nisam vid'o po netu. Svi su u CELOFANSKOM pakovanju po 100kom, sa sertifikatom, stampom, i programi ih prepoznaju i rezu bez problema. Izvanrednog kvaliteta, a kostaju smesnu cifru. Nije bitno ime, donosio mu je vise sorti.

A to moze da potvrdi i cinjenica da mnogi drugi poznati proizvodjaci, nude diskove u spindle pakovanju (a sami diskovi im nisu label-ovani).

Re: A bre...

BokiPK je napisao(la):
Ljudi, Princo uopste NIJE NoName. To je samo nase uvrezeno shvatanje jer dolazi u spindle pakovanju(iako postoji i bulk). I prakticno se kupovao na kilo:D
I neki maximalno brandirani CD-i postoje "na stapce". Jedan moj prijatelj tako koristi neke CD-e koje mu donosi otac iz USA. Ja ih nigde nisam vid'o po netu. Svi su u CELOFANSKOM pakovanju po 100kom, sa sertifikatom, stampom, i programi ih prepoznaju i rezu bez problema. Izvanrednog kvaliteta, a kostaju smesnu cifru. Nije bitno ime, donosio mu je vise sorti.

To je sada sporedno, dal' jeste ili nije no name. Coveka je interesovalo nase misljenje i rekli smo mu. Narezao sam ih preko 150 i pukla su svega dva-tri, ja sam zadovoljan.

Re: Re: A bre...

Amon_Ra je napisao(la):
To je sada sporedno, dal' jeste ili nije no name. Coveka je interesovalo nase misljenje i rekli smo mu. Narezao sam ih preko 150 i pukla su svega dva-tri, ja sam zadovoljan.

Bogami, ja imam mnoogo veci skor, i prezadovoljan sam:D

Recite mi onda da li ima boljih CD-a od princa ovde kod nas ? naravno da nije neka velika cena cd-a :)) I koliko su trajni ? Neko mi rece da princo nije chitljiv vec posle godinu-dve ... :(

Swiper je napisao(la):
Neko mi rece da princo nije chitljiv vec posle godinu-dve ... :(

Izuzetno glup zakljucak. Zavisi od mnogo faktora...

Probaj Ritek...

Kad je već pomenut PRINCO...

Nikako ne mogu da potreram upis brže od 12x (diskovi Princo 32x i 48x). Koristim Nero, pisač je Ricoh.

ivo.r je napisao(la):
Kad je već pomenut PRINCO...

Nikako ne mogu da potreram upis brže od 12x (diskovi Princo 32x i 48x). Koristim Nero, pisač je Ricoh.

Kao sto rekoh, Ritek! Posebno za RICOH rezace...

da. Riteh je za Ricoholike rezache (Ricoh, TDK, AOpen, neki NEC modeli, ako se ne varam), a za Teac i ostalu bizuteriju, najbolji su Princo... I ja sam prezadovoljan. BTW, Bane mi je rekao da su Princo BLUE najkvalitetnije medije kod nas (ako gledas one kojih imas na kilo), ukljucujuci Verbatim SUperAZO

Creation diskovi su najgore g....no (da prostite na izrazu)...! Nikako ne kupovati! Ja se zeznuo i uzeo par komada i sada mi ti filmovi ne rade...! A rezao sam na 16x... sto je jos gore, ortak je kod sebe sa NEC-om narezao mojih 30 filmova i retko koji mu radi posle par dana.... u tom trenutku su bili chitljivi, ali sada, kao da je proslo 40 godina!!

Vrh Dno