Šta je novo?

Prince of Persia The sands of time problem

Codex

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2002
Poena
619
kada startujem igru izbaci mi sledecu poruku

Your videocard « MSI MS-StarForce GeForce4 MX 440 with AGP8X (NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X) » is not supported.
Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ).
Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements.
Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements.

Pa prevedi sa engleskog i eto ti rešenja. 4x0MX serija grafičkih kartica nije podržana u igri, to čak piše i u samom read me-u.

BeastMaster je napisao(la):
Pa prevedi sa engleskog i eto ti rešenja. 4x0MX serija grafičkih kartica nije podržana u igri, to čak piše i u samom read me-u.
ok, jasan mi je prevod, ali kod ortaka radi sa istom ali 4x agp. Ovo je 8x agp grafika na ploci 4x agp. dali je moguc neki konfikt zbog toga?

Ne postoje konflikti zbog razlike izmedju AGP-a graficke i ploce.
Radi i ortaku na GF4 MX440,ali je to veoma jadno zbog toga sto igra podrzava Pixel Shadere koje doticna kartica nema implementirane,tako da je nemoguce na istim ostvariti pristojan framerate.Cak i da uspes da je pokrenes raznim eksperimentisanjima to nece biti to.

Poslednja izmena:
eternity je napisao(la):
Ne postoje konflikti zbog razlike izmedju AGP-a graficke i ploce.
Radi i ortaku na GF4 MX440,ali je to veoma jadno zbog toga sto igra podrzava Pixel Shadere koje doticna kartica nema implementirane,tako da je nemoguce na istim ostvariti pristojan framerate.Cak i da uspes da je pokrenes raznim eksperimentisanjima to nece biti to.[/QUOTE

to je ok sto je tuga, al sam pomislio da igra hoce da natera da grafaja radi na 8x a ploca neda. inace cool ti je slicica, pepsi rulzzz ;)

:wave:

Hvala.POZDRAV! :smoke:

Nazad
Vrh Dno