Neverovatno, posle 2 godine. Sto ako boga znas?
Da li je nekog nervirao onaj nivo kada se boris sa dvojicom, pa moras prvo onog sa sjekirom da sredis? Kako je mene ono nerviralo, pogotovo sto sam igrao na hard i svaki put kada me ubiju moram ponovo gledati onaj cut-scene.![]()
Stvarno je bzvz speed kill. A i ono jurcanje sa konjima je overkill, nema nikakvu poentu u pogledu radnje. U sledeci deo ce da ubace drag trke i tjuniranje konja i kochija
Warrior Within sam presho x puta, tek sam iz treceg pokushaja uspeo da vidim alternativni kraj (ali je vredelo).
ivan555;1372959Warrior Within sam presho x puta je napisao(la):Erm... Ja sam najveci fanatik sto se tice te igrice.
33x prvi deo (2x easy, 10x normal, 19x hard)
29x drugi deo (1x easy, 1x normal, 27x hard)
20x treci deo (20x hard).
P.S Pored MGS-a za PSX (koga prelazim za 2:15:xx na extreme modu) ovo je jos jedna od igrica koje mogu da predjem zatvorenih ociju![]()
Nece, zavrsena je trilogija.![]()
Erm... Ja sam najveci fanatik sto se tice te igrice.
P.S Pored MGS-a za PSX (koga prelazim za 2:15:xx na extreme modu) ovo je jos jedna od igrica koje mogu da predjem zatvorenih ociju![]()
Erm... Ja sam najveci fanatik sto se tice te igrice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari