Šta je novo?

Prince of Persia T2T

dok

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2005
Poena
319
Kako da predjem nivo sa dzinom,mislim da se zove Arena .Skocim mu na rame ubodem ga, a on me baci i tako sve dok me ne ubije.

Koliko se secam, moras jos jednom da ga ubodes u odredjenom trenutku.

Speed kill bato, speed kill :)

kad mu skočiš na ledja nikako ne smeš da pritiskaš miša, već samo u trenutku kad zasvetli speed kill. I tako dalje...

Ja sam 1-og (beše 1-oki) prešao sada ne mogu isto nekog drugog da pređem.
Cepam ga po nogama dok ne klekne, kada klekne Princ se panje na njega sam ali ga ovaj baca sa ramena i tako sve dok ga ne ubije...
Isto Speed Kill?

Neverovatno, posle 2 godine. Sto ako boga znas?

Poslednja izmena:
Ljudi postoji bug u T2T na tom nivou. Naime, na odredjenim rezolucijama uopshte ne zasvetli ekran kad treba da se aktivira speed kill i onda ne mozesh ni da pogodish tachan trenutak. Postoje 2 moguca reshenja:
1. Promena rezolucije i nivoa detalja (npr. na FX5200 sam tada povecao sa 800x600 na 1024x768 i problem je nestao).
2. Ako gornje ne uspe onda reinstallacija igre.

Inache to polje je extra lako, nakon sredjivanja tog problema presho sam ga iz prve.

Poslednja izmena:
Neverovatno, posle 2 godine. Sto ako boga znas?

Dobri moj kolega, to je zato što koristim search!!! :p
Drugi razlog su ljudi koji su već učestvovali u ovoj temi pa i oni mogu da se jave i da mi pomognu... ,)

ivan555, hvala puno, to mi nikad ne bi palo na pamet, probaću večeras! ;)
:wave:

@ivan555 - Moze i da slusa pazljivo, jer postoji zvucni signal za speed kill.
Da li je nekog nervirao onaj nivo kada se boris sa dvojicom, pa moras prvo onog sa sjekirom da sredis? Kako je mene ono nerviralo, pogotovo sto sam igrao na hard i svaki put kada me ubiju moram ponovo gledati onaj cut-scene. :mad:

Da li je nekog nervirao onaj nivo kada se boris sa dvojicom, pa moras prvo onog sa sjekirom da sredis? Kako je mene ono nerviralo, pogotovo sto sam igrao na hard i svaki put kada me ubiju moram ponovo gledati onaj cut-scene. :mad:

Jea, bash sam na PS2 pre mesec dana prelazio T2T i to polje stvarno nervira. Mislim da sam restartovao bar 7x i svaki put sam i vreme vracao kad mi se spusti health bash nisko. Da se protiv jednog borish pa ajde, ali dvojica...

ivan555, radi, hvala još 1x, evo i ja sam dogurao do te dvojce ali slabe su šanse da ja ovo pređem... :D
:wave:

Jedna od najboljih igara ikad...

Mada je prvi deo neprevazidjen...
Odnos Princa i princeza Farah, znate onaj deo kada Princ pocne da prica sam sa sobom? Odmah nakon sto se razidju...

@SuperStarr:
Ne daj se vojniche :D May the force be with you i te stvari...

@radulle:
Svako ima svog favorita, po meni je Warrior Within keva :d

WW jeste keva, isforsirali su ovaj T2T sa stealth i speed kill forom. Na medium mogu celu igricu da predjem bez ijednog fajta sa standard cuvarima.

Stvarno je bzvz speed kill. A i ono jurcanje sa konjima je overkill, nema nikakvu poentu u pogledu radnje. U sledeci deo ce da ubace drag trke i tjuniranje konja i kochija :D
Warrior Within sam presho x puta, tek sam iz treceg pokushaja uspeo da vidim alternativni kraj (ali je vredelo).

Poslednja izmena:
Stvarno je bzvz speed kill. A i ono jurcanje sa konjima je overkill, nema nikakvu poentu u pogledu radnje. U sledeci deo ce da ubace drag trke i tjuniranje konja i kochija :D
Warrior Within sam presho x puta, tek sam iz treceg pokushaja uspeo da vidim alternativni kraj (ali je vredelo).

Nece, zavrsena je trilogija. ;)

ivan555;1372959Warrior Within sam presho x puta je napisao(la):
Erm... Ja sam najveci fanatik sto se tice te igrice.

33x prvi deo (2x easy, 10x normal, 19x hard)
29x drugi deo (1x easy, 1x normal, 27x hard)
20x treci deo (20x hard).

P.S Pored MGS-a za PSX (koga prelazim za 2:15:xx na extreme modu) ovo je jos jedna od igrica koje mogu da predjem zatvorenih ociju :)

Poslednja izmena:

P.S Pored MGS-a za PSX (koga prelazim za 2:15:xx na extreme modu) ovo je jos jedna od igrica koje mogu da predjem zatvorenih ociju :)

Au matori...
Kako se nisi smorio...
Ja sam fanatik za Gothic pa sam sva tri dela presao ukupno ne vise od 20x...
Odlicnu igru predjem standardno 2-3x, sve preko toga me smori...

Radis li ti nesto drugo...;)

Svasta... Evo jos malo pa cu da maturiram...

***, originalni PoP prelazim za cirka 15~20 min!

A koji ti je rekord za keca (Sands of Time) sto se tice vremena? Ja sam uspeo da ga predjem za nesto manje od 3h i 30min.

Nazad
Vrh Dno