Šta je novo?

Prince of Persia problem... sta dalje?

GoranM

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
945
Kako da predjem onaj deo kada se princ bori sa ocem i tri ona demona ( veliki hol, neka devojka sa lukom i strelom..), njih sam ubijao jako mnogo puta, ali stalno se vracaju. Jedino njegovog caleta ne mogu da udarim stalno blokira moje udarce macem. Mislim da treba prvo njega da sredim, pa se onda ovi nece vracati, ali ne znam kako?
Pomagajte! Opasno pocinje da me nervira!!! ctp;

Eeeee stari bolje prekini da igras tu igru kad si poceo tu da se zaglavljujes,ja sam ga bez problema presao.Malo se teze ubija ali samo treba imati strpljenja.
JA sam ga ubio tek na kraj!!!!

M3 je napisao(la):
Eeeee stari bolje prekini da igras tu igru kad si poceo tu da se zaglavljujes,ja sam ga bez problema presao.Malo se teze ubija ali samo treba imati strpljenja.
JA sam ga ubio tek na kraj!!!!
KAKO??? Pa svaki, ali svaki udarac izblokira, cak i ono od zida!!! Help! Na koju foru?

Prvo pobij sve ostale, onda ces da vidis kako ces njega. Ne moze da izblokira bas svaki udarac. Ove ostale nadam se da unistavas sa nozem, samo tako ih zaista ubijas kad ih nabodes nozem dok leze pa se raspadnu, i ne vracaju se nego dolaze novi kojih ima ogranicen broj...

I nikako ne pokušavaj da ih preskačeš (ako si stigao do gomile onih plavih:) ) što više blokiraj njihove udarce i napadaj sa zemlje jer skoro svaki skok završi na njihovom koplju :)

I kao što su ti već rekli pobij prvo sve pa "čiču" :) na kraju.

Pozdrav

Znaci ima ih ogranicen broj ( jedno 300 :mrgreen: ), menjaju se...
Lepo ima da seckam i seckam.... :mrgreen:
Hvala cheers

Ubijanje protivnika je sledece:
1)macujes se sa njima udarasih :D pa dok se nesagnu onda ih raspalis padnu na pod dodjs donjih i stisnes e i pretvore se u pesak odnosnu ubijes ih jednom 4 all
2)treba da imas zute krugove gore u desnom uglu dodjes do protivnika sisnes e pretvori se u pesak i onda ga macem udaris i raspadne se u prah
3)ovo necu da otkrijem da ti nepokvarim ali doce sa novim macem
cheers

Stari skoncentrisi se,prvo ubi ove njegove sluge,pa na kraj tek njega....

neki protivnici mogu da se preskaču, npr. oni crveni ratnici koji imaju samo jedno sečivo, dok plavi koji imaju 2 ne mogu.
matorog ubiješ tako što prvo sve poubijaš, pa tek onda njega ubiješ preskakanjem.

Nazad
Vrh Dno