Šta je novo?

Prince of Persia - pomoc!

Panta

Čuven
Učlanjen(a)
28.08.2002
Poena
620
Zaglavio sam se na 33% i ni makac dalje. Odradio sam sve sto se vidi u viziji: pomerio statuu, zarotirao onu polugu, podigao zasun na zidu i progurao blok, vratio se malo nazad u drugu prostoriju i popeo se uz merdevine. Tu sam pokupio sta je trebalo i... I onda nista. Gde sad?

evo ti par sejvova,
pa ako hoces iskoristi ih.

trenutno nisam u mogucnosti da ih isprobam, ali ako su na vise od 33% onda hvala puno :wave;

Hahaha, tih imam i ja nekoliko. Imas li mozda neki na 35-36%?

nema frke, samo trazi kada ti bude trebalo :mrgreen:

a kako sevovati u igri.
meni je dao save na 2%.
zatim uzeo onaj mac otisao u neki dvorac neki shit se desio
ja izasao i ono udjem opet kad ono mogu nastaviti samo od 2% :|

Save se radi samo kada ti se pojavi Vortex( vatreni zrak iz zemlje).Znaci pre toga treba da odradis nesto, ili da pobijes gamad ili neki zadatak.Isto je i kod Beyong good&evil, samo se tamo spasavas kod za to predvidjenog terminala.

aha evo ide nasao sam vec taj zrak.
nego gde mozes da pogledas te zadatke :p

treba mi save sledeci posle 52% novo se zove i'll meet you at the baths ide posle onog novoa kad se srusio onaj most
treba da predjem neki deo kad treba da povucem polugu vrata se podignu pa treba da pretrcim zid.
a prelazim preko nekih visokih porusenih zidova do poluge i natrag a iznad kruze dve ptice.
mislim da je 24-ti save

probaj ove, ako ne odgovaraju poslacu ti druge.

Ma igra je totalno nezaglavljiva, Panto... Ocekivao sam vishe od tebe :) Moras nekada da se promuvash po nivou, i sl. ali nije toliko teska...

eh uspeo sam da predjem :)
ali hvala svima koji su pokusali da mi pomognu :wave;

nek mi neko objasni kako da predjem ovaj deo.
trebao sam da ubodem noz u onaj pescani sat i onda je izleteo onaj carobnjak i
bacio neku moc i oduvao nas u neku grobnicu zatim sara izgovara neku magicnu reci propadamo
trcim bar 3min niz stepenice i ulazim u deo gde je u sredini kuip u vodi i okolo 8vrata kad udejem u bilo kaja on me vraca
na vrata iz kojih sam usao u tu prostoriju
princ vice 'thara where are you' a ona 'here i am'
ali je nigde nevidim kako da se popnem necu save ocu da predjem igru

Jednostavno.Pojacas zvucnike i krenes na Princovu desnu stranu.Kada cujes zubor vode, prodjes kroz TA vrata i tako 5 puta.To je to.

Nazad
Vrh Dno