Šta je novo?

Prince of Persia - igra godine, bar po...

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=305543

Pogledajte detaljan review igre.Sudeci po oceni ozbiljan kandidat za igru godine u svom zanru?

Nisam ni znao da ovako dobro izgleda , odo da instaliram :)

Predjoh vec 75 % Kako jaka igra :)

Nego jel igro josh neko ko ima ATI-ja jer se kod mene na 9600 pro sa 3.6 drajverima zamuti slika ako se stave efekti na high ?

Kod mene sa driverima 3.8 na Ati-ju 9500pro je isto, ali je to namerno tako uradjeno. Igra je fenomenalna, zagonetke su ok, zvuk ok, igrivost ok.Atmosfera je zaista nevidjena , a dijapazon pokreta i fora fenomenalni.Jednom recju Prince of Persia=2 x Aod(Tom Raider).

Prince of Persia=2 x Aod(Tom Raider).

borab-e, nadam se da se salis jer je 2 puta 0 i dalje 0 :)

Ajde malko vise o izvodjenju. Gledao sam gameplay demo i on deluje ok ali ako je gameplay tipa Smor Ridera, onda dzaba...

Inace, vrlo je tesko biti igra godine u tom zanru pored brojnih dvojice konkurenata :mrgreen: :d

Utisci su razliciti.Meni se Traod svideo poprilicno.Videcemo za igru godine u svom zanru.Bolji od ovoga se do sada u ovoj godini nije pojavio. Ko bi mogao da mu konkurise?

I meni je TR bio ok, ali sam se nekako smorio posle... :) Stvarno, Opti, ajd javi se da se vidimo i razmenimo te shareware naslove... vec jednom ;)

Pssst, tu su uvek u prikrajku oko nas drapin i silver :mrgreen:

U kom je fazonu? Kakvo je izvodjenje?

borab je napisao(la):
Kod mene sa driverima 3.8 na Ati-ju 9500pro je isto, ali je to namerno tako uradjeno.

nishta me i ne cudi da ja namerno uradjeno posle onolike reklame za nvidiu

Da li igra radi na GForce 4 MX seriji? Pročitao sam na
sajtu da, kao, Gforce 4 MX nisu podržane :confused:

Diskriminacija ... :brow: :d

ko u NS-u moze da mi pozajmi ovu igricu da se i ja malo igram O:)
i na koliko je cd-a ?

MAD_MUzzY je napisao(la):
To zamucenje je Glow :mrgreen:
Igra izgleda fenomenalno i veoma je dinamica. Cista 10.
Malo je teza nego sto sam ocekivao ali neka, bar je necu preci za 4h ;)

Fufmaro jedna, ne zovesh za Princa, a imam nesto za tebe... ;)

Tacno je, nema podrsku za Gf4 mxkartice.samo za Gf3 i GF4, kao i sve od Ati-ja.

Da

http://www.ubi.com/US

Da

http://www.ubi.com/US

Ajde ljudi recite nesto vise o gameplay-u...video sam da se izvodi iz 3. lica, ali je li sunjalica, arkada, avanturica tipa "kako nisi video da si trebao dupli skok pa potom 2 kraucha i 2 puta levo, a zatim naglo da potrcis pa jos jedan skok i uci ces u prolaz..." Drugim recima razlikuje li se od Smare Kroft, ima li vise dubine, ili je ne daj Boze isti ?

Isti kao Lara, jos gori :)

Joj...hvala na upozorenju ;)

Napokon dobra avantura iz treceg lica...samo,nema se vremena mlatarati sabljama po pretecama islamskih extremista

E, blago Vama svima koji igrate strategije, koje se igraju do besvesti, pa sada pljujete po Pop.Pop je bolji i raznovrniji od Traod i mislim da nije korektno mesati zanrove.Verovatno vam se nesvidja jer ne morate da drzite koficu ispod stola, ne biste li skupili svu krv na jednom mestu.

Video sam igru danas, deluje dosta zanimljivo, lep dizajn, pomalo deluje decije ali je doradjeno sve...

Nazad
Vrh Dno