Ok, vidim da mi neće biti vraćeni Mali oglasi. Nikom i nisu koje sam pitao.
Meni je samo bezveze ukinuti mi potpuno pristup sekciji Mali Oglasi. Ok, nisam poštova pravila - onemogući mi postavljanje malih oglasa. Ali da ne vidim tu sekciju foruma nije u redu. Odlogujem se i vidim je. Znači, svaki lik koji nije član foruma može da vidi Male Oglase. Ja koji sam član od samog početka ne mogu. Okarakterisan sam kao preprodavac prepostavljam. Koristim banch i njegove oglase od nastanka. Još dok je pcberza bila aktuelna. Po defaultu uvek odem na male oglase. Držim PC igraonicu. Treba ubiti 8 sati vremena. Od trgovine tehnike se sigurno neću obogatiti. Ali mi dođe kao hobi. Kupim/prodam fon. Laptop. Konzolu neku. Probam, mogu da diskutujem o tome na forumu. Kad mi dosadi prodam. U životu recimo ne bih pazario Xbox. Sada mi je to kući primarna konzola. Kupio Xbox prodao PS5 posle.
Imam 9 warnings (svi za male oglase) za 9 godina. Od 2015. na ovamo. Jedan godišnje. Jedan imam za warrning Oglas ne sadrži sliku. Ja okačim oglas na kompu. Odem na fon (zbog slike) i edit da je ubacim, već sam popio warning. Sačekajte 2 minuta barem za warrning. A ne, meni moderator objašnjava kako mogu da to odradim u jednom potezu. Dobijem poene za Oglas na temi. Na temi gde je napljuvana jedna domaća prodavnica jer su prodavali online za black friday ps5 koje nemaju (odnosno dali nekom drugom) a ja igrom slučaja dobijem sa zakašnjenjem i ponudim na toj temi PS5 po blackfriday ceni i ponudim ga članovima foruma po toj istoj ceni i još da donesem za bg jer dolazim. Znači, neotpakovana konzola, garancija i račun, bez dinara ugradnje. Warrning.
Sad mi ostaje da se dovijam na razne načine. Ili da se odlogujem pa da vidim oglase. Ili da koristim nalog nekog od radnika u igraonici (svim prate banch). Ili od sina. Niste me sprečili u korišćenju istih. Kačim oglase i dalje. Samo ne mogu da koristim svoj nalog. Mislio sam da će nešto da se promeni sa ovom temom ali teško. Sa ovom porukom opraštam se od ovog naloga. Može i perma ban slobodno.