Šta je novo?

Prijava kazni koje nikada ne isticu + revizija prava na Male Oglase

@Kocelj66 za šta revizija? isprati prethodne poruke i prouči pravila. ne ispunjavaš jedan od uslova

poeni su ti ažurirani, ako si na to mislio

Ok, vidim da mi neće biti vraćeni Mali oglasi. Nikom i nisu koje sam pitao.
Meni je samo bezveze ukinuti mi potpuno pristup sekciji Mali Oglasi. Ok, nisam poštova pravila - onemogući mi postavljanje malih oglasa. Ali da ne vidim tu sekciju foruma nije u redu. Odlogujem se i vidim je. Znači, svaki lik koji nije član foruma može da vidi Male Oglase. Ja koji sam član od samog početka ne mogu. Okarakterisan sam kao preprodavac prepostavljam. Koristim banch i njegove oglase od nastanka. Još dok je pcberza bila aktuelna. Po defaultu uvek odem na male oglase. Držim PC igraonicu. Treba ubiti 8 sati vremena. Od trgovine tehnike se sigurno neću obogatiti. Ali mi dođe kao hobi. Kupim/prodam fon. Laptop. Konzolu neku. Probam, mogu da diskutujem o tome na forumu. Kad mi dosadi prodam. U životu recimo ne bih pazario Xbox. Sada mi je to kući primarna konzola. Kupio Xbox prodao PS5 posle.

Imam 9 warnings (svi za male oglase) za 9 godina. Od 2015. na ovamo. Jedan godišnje. Jedan imam za warrning Oglas ne sadrži sliku. Ja okačim oglas na kompu. Odem na fon (zbog slike) i edit da je ubacim, već sam popio warning. Sačekajte 2 minuta barem za warrning. A ne, meni moderator objašnjava kako mogu da to odradim u jednom potezu. Dobijem poene za Oglas na temi. Na temi gde je napljuvana jedna domaća prodavnica jer su prodavali online za black friday ps5 koje nemaju (odnosno dali nekom drugom) a ja igrom slučaja dobijem sa zakašnjenjem i ponudim na toj temi PS5 po blackfriday ceni i ponudim ga članovima foruma po toj istoj ceni i još da donesem za bg jer dolazim. Znači, neotpakovana konzola, garancija i račun, bez dinara ugradnje. Warrning.

Sad mi ostaje da se dovijam na razne načine. Ili da se odlogujem pa da vidim oglase. Ili da koristim nalog nekog od radnika u igraonici (svim prate banch). Ili od sina. Niste me sprečili u korišćenju istih. Kačim oglase i dalje. Samo ne mogu da koristim svoj nalog. Mislio sam da će nešto da se promeni sa ovom temom ali teško. Sa ovom porukom opraštam se od ovog naloga. Može i perma ban slobodno.
Skoro u potpunosti se pronalazim u ovom komentaru. Imam par upozorenja jer sam zaboravio da napisem cenu. Isto pretpostavljam da sam okarakterisan kao preprodavac ali boze moj, koristim tudje naloge za oglasavanje i incognito da kupujem od drugih.

Imam par upozorenja jer sam zaboravio da napisem cenu. Isto pretpostavljam da sam okarakterisan kao preprodavac
Da da, par upozorenja zbog cene... :D
Pa kako vas nije sramota da tako lazete i glumite zrtve opresije, dragi moji ljudi?
Clanovi ne vide jer je dosta obrisano, ali presek pretrage kaze da od momenta kada si stekao prava na oglase 2021 do ukidanja pocetkom 2024, tebi je prosek objava postova u Prodajem sekciji bio 2,7 posta mesecno. A jedino sto jos nisi prodavao je polovni Fukushima reaktor.
I onda izjavi covek "pretpostavljam da sam okarakterisan kao preprodavac ali neka, koristicu tudje naloge... "
Zasto bi neko kome nije bitna prodaja koristio tudje naloge na nekom forumu za prodaju? Stvarno ste biseri. Kao sto kazu stari ljudi, obrazi kao djonovi...

Ciaos, stavicu - revizija.

Jer ne mogu da nadjem nikakve poene i warninge, a oglase kacim na isti nacin mozda i celu deceniju.
Slike, cena, kontakt u PP, i najvaznije uvek licne stvari i neuspeli projekti za upola cene 😭

Srdacan pozz,
DJ

Ne znam sta je, al ne vidim oglase...Verovatno neke nepravilnsati oko postavljanja oglasa... Stvarno ne znam.

Trajni poeni

Trajni poeni

U poslednje dve godine ili tako nešto ne mogu da kačim oglase, vidim da imam dva upozorenja (pogrešan pod forum i nije navedena lokacija) pa da li je to razlog ili ?
Član foruma sam 15 godina, ranije sam mogao kačiti oglase. E sad da li je do mene ili ?
Ne znam da li treba reviziju da tražim ili poene ?

Колико ја видим, теби треба барем 250 порука укупно да би могао да качиш огласе, други услов, да си члан најмање годину дана, испуњаваш.

Mali oglasi

@sonus70 Pročitaj pravila za male oglase. Nije teško, a rešava sve nedoumice.

Мислиш на ово 250 порука? Нисам знао да се то односи и оне који су пре имали право да каче огласе. МИслио само на нове кориснике да се односи.
Нема везе, my bad .

Menjalo se nesto na forumu pa zato ne mozes iako si nekada mogao.

Мислиш на ово 250 порука? Нисам знао да се то односи и оне који су пре имали право да каче огласе. МИслио само на нове кориснике да се односи.
Нема везе, my bad .
Odnosi se na sve i pravila su postavljena da oglasima imaju pristup aktivni članovi, a ti imaš samo jednu poruku ove godine i šest prošle...

Nazad
Vrh Dno