Šta je novo?

Prey - ima li nesto slicno.

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
Igra je fenomenalna - ima li nesto slicno ?

Zavisi sta te je odusevilo u igri.Ako su vanzemaljci(u sta cisto sumnjam) onda quake4,ako su oni blesavi portali i wallwalk,mislim da nista slicno nije izaslo.Meni licno je isti kao q4.

meni je losiji od Q4 koji je opet losiji od D3.

Mene je odusevila eksesivna upotreba reci f*ck i Judas Priest :guitar: :)

Q4 sam presao, kao i D3 ... ali je prey lepsi graficki + fizika je extra.

Ja zeljno cekam Portal, koji stize ko zna kad, zajedno sa HL2 Episode 2. On ce biti malo vise logicki nastrojen, ali opet zezancija sa portalima i gravitacijom. Ko voli nek proba Narbacular Drop. Neocekujte previse, igra je studentski projekat, ali ima par odlicinih fazona sa koriscenjem portala.

Inace igrao sam i quake4 i d3 i meni je licno prey bolji pre svega zbog nekog posebnog "urbanog" smeka koji poseduje zato sto se desava u sadasnjem vremenu i ti portali i Gravity padovi su bas super razbijanje monotonije koja bi u suprotnom najverovatnije usledila poput quake4...

Poslednja izmena od urednika:
Moje preporuke su Quake 4 i Chronicles of Riddick: EFBB. Obe su mi bolje od Prey-a

Poslednja izmena od urednika:
Igra li neko Prey u multiplayeru ?

Jedino sto je slicno Prey-u su HL, Q2, D3 i Q4, mada je meni prey bio onako, bolji nekako...dizajn i grafika je strava...Kad sam prvi put upalio ono cudo sto ti namontira letelicu oko tebe izbalavio sam :zgran: Koncepti u igri (fiktivni alien koncepti) su bas dobri, ko da ih nije radio zemljanin :)

Ma igra je brootalna ;)

je li se pojavilo nesto slicno Preyu ?

Poslednja izmena:
Mnogo lepa igrica !

Ma da Prey je fenomenalan i što se dizajna, izvedbe, optimizacije i ostalog tiče. Jedna od retko dobrih fps-ova za PC. Rade i drugi deo :)

Ima nekih modova, mada vrlo malo, pronjuskaj malo po netu, a multi izgleda simpa, jos da imam neki brz net...eh!

Nazad
Vrh Dno