Šta je novo?

prevod "zuri"...kao sinhronizovati?

exste

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2005
Poena
660
Moja oprema  
Laptop
ASUS Rog Strix G513 QR, Ryzen 5800H, RTX 3070 8GB
Cao,
skinuo sam monty pythons season 1-4 ali prevodi su oke samo za season 1.
Ostali prevodi nisu sinhronizovani tj. zure...
serije su u avi formatu a prevodi u sub formatu.
koristim km player.
kako sinhronizovati?
hvala!

Skini program koji se zove Subtitle Workshop i odatle sinhronizuj.

..ako se ne snadjesh sa Subtitle Workshop, ili ti se ne da zezati sa tim, imash u KMplayer-u opciju Subtitle Resync ;)

Poslednja izmena:
Time Adjuster skini ucitaj titl idi file sinhronizovanje odaberi 2 tacke i ok.
ili file move time pa onda upisi kolko zuri ili kasni

Poslednja izmena:
hvala na odgovorima!
prvo cu da probam (ponovo) sa onim resync iz km playera, mada sam vec probao i nisam primetio nikakvu razliku...mozda nesto nisam uradio kako treba..probacu opet...
posle cu ako bude potrebe da probam ove druge malo komplikovanije varijante pa sta bude:smash:

Još jedna preporuka za Time Adjuster - program je upravo namenjen za to što tebi treba. Doduše i u Workshopu može isto da se odradi ali malo komplikovanije.

Na preporuku ovde sam skinuo Time Adjuster i mogu da kazem da je znatno jednostavniji od SW,mada nema sve njegove mogucnosti ali to mu i nije namena.Cini mi se da cak i bolje sinhronizuje titlove.

evo...probao sam prvo sa resync-om iz km player-a i uspeo sam ga naci...uglavnom je na +10 i ide do +13.5 kako u kojoj epizodi.
Ovo je mnogo laksa varijanta nego da budzim okolo ali nisam uspeo da resim sledecu stvarchinu:
kada snimim resyncovani subtitle nece vise da ga prikazuje...dakle podesim ga i dokle god sam u seriji tj. play ide, subtitile je ok ali kada ga snimim i izadjem iz km-a a potom ponovo udjem i izaberem rersyinkovani subtitile prethodno snimljen nista se ne pokazuje?
Osim ovoga da li tako resynkovan subtitle moze da ide na klasicnim dvix playerima posto u snimljenom fajlu vidim modifikacije u vidu dodatnih komandi..itd?
hvala!

Poslednja izmena:
Time Adjuster je najbolje resenje ali mozes pri odabiranju tacaka da vidis recimo vazne delove filma i da ti to pokvari ugodjaj...

Vrh Dno