Šta je novo?

Prevod embedovan u AVI - kako?

milika

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
650
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Video sam neki test CD za ove nase kucne DVD playere. Ima grdilo nekih avija sa ubacenih titlom u sam avi.
Da li neko zna koji bi od tih standarda bio najcesci i neki lep prg za ubacivanje titla u avije...

poz!

Znaci niko nema pojma o ovome :) aj pogledacu na test cd-u sta kazu kao naj format :) pa da probamo odatlijen...

Googlaj malo za program koji se zove AVIAddXSub.

On radi baš to što tražiš....

Ne vidim kakvu korist donosi ovaj program. On ne vrsi re-encoding vec se samo titlovi dodaju , autor tvrdi za 2-3 minuta. Program ustvari koristi Titl mogucnosti samog kucnog DVD playera.

1. Za stare modele koji nemaju mogucnost Titla ovaj program ne reseva problem.

2. Ako su na kucnom DVD plejeru fontovi mali program ne resava ni taj problem

3. Potencijalna opasnost je da ako sve proradi i narezu se diskovi postoji verovatnoca da sa nekim buducim plejerom nece raditi a na disk se ne sme narezivati tekstualni Titl.

Ne vidim kakvu korist donosi ovaj program. On ne vrsi re-encoding vec se samo titlovi dodaju , autor tvrdi za 2-3 minuta. Program ustvari koristi Titl mogucnosti samog kucnog DVD playera.

1. Za stare modele koji nemaju mogucnost Titla ovaj program ne reseva problem.

2. Ako su na kucnom DVD plejeru fontovi mali program ne resava ni taj problem

3. Potencijalna opasnost je da ako sve proradi i narezu se diskovi postoji verovatnoca da sa nekim buducim plejerom nece raditi a na disk se ne sme narezivati tekstualni Titl.

Ovako. Probao sam i znam sledece:
1. Svaki DVD player koji ima mogucnost titlova sa DVD-a moze da cita i ovo.
2. Fontovi: BIRAS kojim fontom, velicinom, bojom oblikom itd. ce biti generisani titlovi.
3. Nisam do sada nasao na problem sa DVD palyerom. Eh sada, da li ce buduci citati... Pa moguce je da buduci nece citati ni DiVX, pa ni DVD :S: To niko ne moze znati....
4. Nije obavezno korisititi ovaj program. Ja sam ga prepoprucio coveku kao nesto sto moze da mu resi problem. Meni radi sjajno....

Meni je ovo programce resilo apsolutno problem sa presitnim titlovima na dvd plejeru, ranije sam morao da konvertujem divx u dvd, a sada ovo programce ubaci titlove u divx za 2 minuta i sve je spremnno za gledanje, plus sto moze da se podesi apsolutno sve - boja slova, velicina, pozicija na ekranu - savrseno!

hvala puno zocha_bg...

uvek moze virtual dub i subtitler plugin :)

Ovako. Probao sam i znam sledece:
1. Svaki DVD player koji ima mogucnost titlova sa DVD-a moze da cita i ovo.
2. Fontovi: BIRAS kojim fontom, velicinom, bojom oblikom itd. ce biti generisani titlovi.
3. Nisam do sada nasao na problem sa DVD palyerom. Eh sada, da li ce buduci citati... Pa moguce je da buduci nece citati ni DiVX, pa ni DVD :S: To niko ne moze znati....
4. Nije obavezno korisititi ovaj program. Ja sam ga prepoprucio coveku kao nesto sto moze da mu resi problem. Meni radi sjajno....

Apsolutno tačno i ja ga koristim,sasvim lepo odrađuje posao(AVIAddXSub)

Mada može i PocketDivXEncoder_0.3.96 ima više mogućnosti, ali je dosta sporiji

Nazad
Vrh Dno