Šta je novo?

Previsok ping - Counter Strike

IRdesign

Slavan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
304
Nisam znao gde da postavim ovu temu,pa sam je postaio ovde.
Ako sam pogresio,izvinjavam se :D

Operativni sistem windows vista...pa ponekad igram cs 1.6
Ali imam problema sa pevisokim pingom.Inace, koristim wireless 512 kbs.

Moje konkretno pitanje je,da li je moguce da na visti smanjim ping i kako :wall:
Zna li neko kako se to moze resiti na visti !?

Poslednja izmena:
Nema to veze s Vistom, kod mene je ping prema serverima na kojima igram od 12-50. Jedino sto ja idem preko SBB-a a on je najbolji za CS naravno kad radi dobr.

Stoji to sto si rekao,ali nisam upucen gde i kako da kucam ovo:

cl_updaterate
cl_cmdrate
cl_rate

Naravno sa odredjenim parametrima.

Stoji to sto si rekao,ali nisam upucen gde i kako da kucam ovo:

cl_updaterate
cl_cmdrate
cl_rate

Naravno sa odredjenim parametrima.

cl_updaterate 30
cl_cmdrate 30 za ovo nisam siguran a ostalo kod mene je tako podesheno i radi extra ;)
cl_rate 6000

a kucash pre nego shto krenesh da igrash ukucash jednom i miran si dok ne reinstalirash cs

Poslednja izmena:
Znaci kucam pre nego sto se konektujem na server ?

ma, ko zna do cega je to. Meni cs 1.6 ne laguje, dok mi source ima ping preko 100, a konfa je iz potpisa, tako da nije do performansi sigurno...

Kako da podesim CS 1.6 da moze normalno da se igra dok se na drugom kompu surfuje? Ili ne postoji leka za to, osim brze veze (sada imam 1Mbps/128kbps ADSL)?

vidim da je tema starija, ali da ne otvaram novu zbog istog problema....

imam 512/256 wireless konekciju i laguje mi kao nenormalan (dok mi je ranije, na 128/64 i na 256/128 sasvim lepo radilo)

stavio sam novu konfiguraciju, imam amd 5000+ x2 i nikako nece da mi radi lepo...
kada proverim na speedtest.net prikazuje mi ping 15, a na igrici mi lag dostize i 4000 :S:

na ovom forumu sam nabasao na DualCore Optimizer program, ni on mi nije pomogao. kao ni uputstvo za neki hotfix....

da li je neko imao slican problem sam AMD dual core CPUom i kako ga je resio ????

Poslednja izmena:
vidim da je tema starija, ali da ne otvaram novu zbog istog problema....

imam 512/256 wireless konekciju i laguje mi kao nenormalan (dok mi je ranije, na 128/64 i na 256/128 sasvim lepo radilo)

stavio sam novu konfiguraciju, imam amd 5000+ x2 i nikako nece da mi radi lepo...
kada proverim na speedtest.net prikazuje mi ping 15, a na igrici mi lag dostize i 4000 :S:

na ovom forumu sam nabasao na DualCore Optimizer program, ni on mi nije pomogao. kao ni uputstvo za neki hotfix....

da li je neko imao slican problem sam AMD dual core CPUom i kako ga je resio ????

Ne postoji program, optimizer, registry hack, koji ce ti omoguciti manji ping ka odredjenim serverima, jer jednostavno ping ne zavisi od tih softverskih faktora. Pokusaj drugi server, prijavi provajderu problem, ako speed test pokazu ok ping, onda je verovatno do servera, ili do promenjene rute.

ma wireless je (u nekim sluchajevima) vrlo nepouzdan prenos pa normalno da ping varira

sve to stoji.... ali ranije mi je na lapicu sa integrisanom antenom radio lepo. a sada, externa antena i nista....

Vrh Dno