Šta je novo?

Prevelika doza igara

Razumem donekle da covek sedne 5-6 sati,eventualno 7-8,ali 50 sati ! Cak sam cuo prosle ili preprosle godine,isto neki koreanac cini mi se umro,i to posle 3 dana igranja=72 sata ! :S:

Jedan Amerikanac kojeg sam upoznao prošle godine mi je pričao kako je nakon 2 dana konstantnog igranja Civilization II prebačen u bolnicu zbog respiratornih problema. Međutim, nije bio problem u samoj igrici već u tome što je tokom ta dva dana stalno palio cigaru za cigarom...

Nakon toga nije dotakao ni Civilization ni cigare. :)

Uh bre... moj maksimum je bio 24h :D

ouch! Moj maximum je bio samo negde oko 5 sati bez pauze, ali dobro mlad sam josh ima vremena :d

To sa Civ i pljugama je dobro... 2 dana i skines se sa 2 poroka, odlicna terapija :)

Odlicna terapija nema sta,bas me zanima kako to da neki radnik/gazda te igraonice ne primeti da mu se neko ne izlazi iz igraonice 2 dana...Nije ovo prvi put da neko umre u igraonici.

Secam se Diabla, samo sam jeo, spavao i igrao, presao sam ga 48 puta :d

Pa dobro, ti si i jeo ali ovaj je umro "heart failure because of exhaustion" iliti - srčani udar zbog iscrpljenosti. Čovek nije ni jeo, a samo je nakratko spavao.

Otprilike se ja u ovakvom stanju nalazim trenutno, u poslednjih 96 sati spavao sam 10.

Bilo je vise takvih slucajeva kad igraju 50-60 sati i taman kad zavrse umru
Ja nebi mogo da izdrzim vise od 10

pa mora prvo neki trening pa tek onda po 50 sati
mislim stvarno... amateri

A sta vi ocekujete od tih malih pikavaca, mislim oni su ipak upola kao mi :D

Ja sam cuo da je jedan klinac u kini oslepeo jer je igrao dva dana Diablo2 na nekoj jadnoj frekvenciji osvezavanja na monitoru. Tu je i onaj koji je izleteo napolje na ulicu jer je umislio da ga cudovista iz igre jure i u stvarnosti.

Uskoro ce da bude ono, skinuo sam se uspesno sa WoW-a, Diabla :D Verovatno ce postojati specijalan vid lecenja u zavisnosti od same igre :D

Da bice ja sam Dacha and I am Game-oholic....a onda grupa ...Hi Dachas

U mladjim danima igrao sam najvise 12 sati bez prekida a sad ne mogu da sastavim ni 2 sata. Taj lik je garant neizivljen pa je htjeo odjednom sve da nadoknadi....al' malo se za**** ! :d

Evo na BattleNet-u pre 5 dana pocela nova Ladder sezona (Diablo II LoD v1.11). Poceo sam na vreme. Jos malo pa sam 76 level na hell-u. Igra nas nekoliko zajedno. Ali s obzirom da trenutno imam vise slobodnog vremena od njih najvise sam i napredovao sa likom (sorceress). Igram otprilike od 15h - 6:30am sa pauzama za jelo, wc, setnju psa, koji sat za ucenje i sl. :D Al evo, od danas smanjujem dozu igranja na par sati dnevno i tako sve manje i manje... do septembra. Posle cu opet da krenem negde od sredine meseca kad prodje sept. ispitni rok.

Poslednja izmena:
@Diablo
smanji ako Boga znas. ili jos bolje prekini. to utice na psihu i drustveni zivot. ja sam se razvaljivao od the suffering-a i onda sam sanjao zatvore i tako ta ******. od tad ni pipnuo nista osim pasijansa :)

Žutaći su skrooz ludi za igrama.Od svih slučajeva od umiranja za kompom 90% su sa istoka.Još sada kada WoW žari i pali i kada je pre mesec dana krenuo po kini ima svakih mesec dana da bude ovako :)

Diablo je napisao(la):
Evo na BattleNet-u pre 5 dana pocela nova Ladder sezona (Diablo II LoD v1.11). Poceo sam na vreme. Jos malo pa sam 76 level na hell-u. Igra nas nekoliko zajedno. Ali s obzirom da trenutno imam vise slobodnog vremena od njih najvise sam i napredovao sa likom (sorceress). Igram otprilike od 15h - 6:30am sa pauzama za jelo, wc, setnju psa, koji sat za ucenje i sl. :D Al evo, od danas smanjujem dozu igranja na par sati dnevno i tako sve manje i manje... do septembra. Posle cu opet da krenem negde od sredine meseca kad prodje sept. ispitni rok.

:sceptic:
Au!
U zivotu se kuci nisam zaigrao duze od 3-4 sata, eventualno duze bude kad je grupnjak u igraonici :)

sigurno ste culi da su se dva azijata pobila oko nekog maca u nekoj mmorpg igri. azijat A je pozajmio mac azijatu B a ovaj ga je prodao za prave pare sto ga je kostalo zivota. to se zove ukleti virtuelni mac!

Da cuo sam za to,cak sam cuo da se posle toga razmatralo o zakonu za virtuelnu privatnu svojinu :D

^^
Da,to je bilo posel onog slučaja kada je onaj lik ubio ortaka jer mu je prodao virtuelni mač iz neke igre :))

Dandy je napisao(la):
Uh bre... moj maksimum je bio 24h :D

Pa i ti si profi.
Ja sam uspeo da izdrzim 12h u Industriji pre koju godinu. CS smo igrali, bilo nešto pred završetak školske, 2 servera, da bi ušao u igru trebalo je 15min najmanje. Šta su samo radili oni što im se mašina zakucavala! :crash:
12h i od tada mi je preseo "kanter" i boli me glava (4 real) kad pomislim na to... :d

Nazad
Vrh Dno