Prodajes racunar ?brale je napisao(la):Kako prevariti računar da u My computers/properties/General dole desno napiše podatke koje mi želimo (procesor, memoriju ...)???
brale je napisao(la):Kako prevariti računar da u My computers/properties/General dole desno napiše podatke koje mi želimo (procesor, memoriju ...)???
Brate svaka cast za ovo!SilentDEX je napisao(la):a mozes i ovako....Edituj fajl oeminfo.ini u attachment-u po svom nahodjenju, oemlogo.bmp ti je slicica koja ce ti se pojaviti sa leve strane (stavi sta god hoces umesto ove moje, odradi resize tako da ti stane).
Ova dva fajla prekopiraj u c:\windows\system32
To je to.
brale je napisao(la):Potrebno mi je da IZMENIM već postojeće podatke (Computer: Pentium(R) 4 CPU 2.8 GHZ 248 MB, recimo da piše 2048 MB) a ne da dodajem ime i support information.
SilentDEX je napisao(la):a mozes i ovako....Edituj fajl oeminfo.ini u attachment-u po svom nahodjenju, oemlogo.bmp ti je slicica koja ce ti se pojaviti sa leve strane (stavi sta god hoces umesto ove moje, odradi resize tako da ti stane).
To je to.
Je l' moguce da ovo samo kod mene ne radi???SilentDEX je napisao(la):a mozes i ovako....Edituj fajl oeminfo.ini u attachment-u po svom nahodjenju, oemlogo.bmp ti je slicica koja ce ti se pojaviti sa leve strane (stavi sta god hoces umesto ove moje, odradi resize tako da ti stane).
To je to.
Proradilo ?!?!?SirOliver je napisao(la):Je l' moguce da ovo samo kod mene ne radi???
Imam XP SP2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari