Šta je novo?

Prevara click saints!

bongec

Cenjen
Učlanjen(a)
03.07.2013
Poena
180
Klinac mi se "slucajno " pretplatio na ovaj servis i konstantno mu stizu push poruke. Pogledam malo bolje o cemu se radi , kad ono web strana za skidanje wallpapers,melodija itd koja se naplacuje 3x nedeljno po 180 RSD= 12x180 mesecno !!!
Pokusao da se odjavim ,prema uputstvu sa sajta ali mi ne dozvoljava- salje mi poruke da sam izabrao pogresan kod.
Zna li neko kako ovo da resim?
Unapred zahvalan..

Niko, ništa? Biće da sam promašio temu!

Moras traziti od provajdera da blokira taj servis , to je najbolji nacin

To plus stavi mu limit preko kog ne može da pređe van pretplate na najmanji, za ubuduće. U mts je 1000 ili 1200din.

Hvala momci ! Za sada sam uspeo da ga odjavim sa servisa ,da pare vise ne cure.
Kada dodjem kuci ,sa njegovog telefona cu zvati MTS da mu zaustavim push poruke , namontiram minimalno moguce prekoracenje i ugradim neki dobar add bloker ,jer kontam da je kroz reklame i pokupio to smece.
To sam trebao jos na pocetku ,malac jos nema 9 godinica , jos dugo ce biti naivan ...
Kontam da bi bilo zgodno pinovati temu -zbog ostalih korisnika. ***, nisu uopste male pare u pitanju.

Poslednja izmena:
Samo trazi zabranu VAS servisa i poziva ka 0900. Mogu oba zasebno da se blokiraju. I ja to na svim brojevima radim (osim na ponekom KT za VAS)

Pozdrav.Ja sam upravo sad rešio taj problem na ćerkinom telefonu.Pošalješ sms sa tekstom STOPGO na 5223 i to je to a što je dobila račun od 4.500 dinara...ćale plati

Vrh Dno