Šta je novo?

Preusmeravanje poziva preko Ino Call-a

vladislav

Cenjen
Učlanjen(a)
25.09.2009
Poena
151
Da li je neko probao da preusmeri pozive sa mobilnog preko Ino Call-a.

Ne može, koliko znam nije moguće ukucati u broj za preusmeravanje #, a takođe nije moguće ubaciti one potrebne pauze u ukucavanju koda za ino call.

Lepa ideja, ali neizvodljivo.

Postoji InoCall plus gde za pretplatu od 99din mesecno svi pozivi u inostranstvo se tarifiraju po InoCall cenovniku.
Bez ikakvih kodova i vaucera ako se dobro secam.
To je krenulo od septembra.

Postoji InoCall plus gde za pretplatu od 99din mesecno svi pozivi u inostranstvo se tarifiraju po InoCall cenovniku.
Bez ikakvih kodova i vaucera ako se dobro secam.
To je krenulo od septembra.

Proverio, InoCall Plus postoji samo na fiksnoj telefoniji.
Tako da bi trebalo prvo raditi preusmerenje sa mobilnog na neki fiksni pa sa fiksnog da ide dalje, sto poskupljuje i stvara problem sto svi pozivi upuceni i na fiksni bi bili preusmereni na skype.
Mada i ovo mozda nekome odgovara.

Direktno bi trebalo preusmeriti
080018ppppppXXXXXXXXXXXX#pp1pYYYYYYYYYYYYY#
gde je XXXX kod sa vaucera
a YYYYYYY broj u inostranstvu

Postoji inocall i za mobilni.

Postoji, ali se zove preko automata pa bi preusmeravanje bilo kao ono prethodno napisano.

Ideja je bila da se sa sto manje pocetnih para i sto jeftinije dobije dolazni poziv u inostranstvu na mobilni.
Uslov je da me ljudi i dalje zovu na moj broj mobilnog u Srbiji.

Ino call je 4,80 din sa pdv,
skype online broj je 4 eur mesecno na tri meseca
ili 25 eur godisnje.

Znaci da li ima mozda nesto, a da se ne kupuje gateway, dodatna kartica, i ponovo placa preumeravanje sa prve na drugu karticu.

Jedino preko ovog InoCall plus koji Septimus pomenu. Mob prosledi na fiskni, potreban ti je fiksni telefon koji podržava prosleđivanje poziva i eto.
Pozivalac plaća poziv ka mobilnoj mreži
Ti plaćaš: mobilni-fiksni, ino call plus - inostranstvo

Sa pomenutim gatewayom bi mogao da napraviš tako da ostaje call id tvog moba, jer bi onda ti iz inostranstva pozivao svoj skype ili did broj, a on bi inicirao poziv sa tvog mobilnog.

Mogućnosti su ogromne, ali od potrošnje zavisi koliko se ulaganje isplati.

Nazad
Vrh Dno