Šta je novo?

Pretraživanje imenika po broju korisnika

Preoccupation

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2004
Poena
725
Postoji li neki telefon čiji imenik ima opciju pretraživanja na osnovu telefonskog broja, e-mail adrese i slično?

Svaki android ima mogucnost pretrage po broju telefona ili mailu ili cemu god sto kontakt sadrzi.

I na matorim symbian v2 nokaima je moguća pretraga po broju (ne i po mailu) ali uz dodatnu aplikaciju Lookup. Dobro i trenutno radi čim ukucaš pozivni ili niz cifara odmah filtrira ali nije naravno zgodno kao iz imenika ukoliko ti je često potrebna pretraga (moraš prvo tu naći pa otvoriti imenik).

I na WM 6

I na matorim symbian v2 nokaima je moguća pretraga po broju (ne i po mailu) ali uz dodatnu aplikaciju Lookup. Dobro i trenutno radi čim ukucaš pozivni ili niz cifara odmah filtrira ali nije naravno zgodno kao iz imenika ukoliko ti je često potrebna pretraga (moraš prvo tu naći pa otvoriti imenik).

Ima li neki lookup za N5800xm ?

Nemam pojma, ne pratim ja to odavno još sam na 6630 a sad sam morao da pitam google da vidim šta ti je to :). Od symbiana third edition sam izgubio dalji tok. A ovo vidim da je nešto v5 pa čisto sumnjam da bi ovaj radio ali potraži možda ima nešto slično.
Ovo je obična glupost od 5 KB :D ali radi to što treba ako ne znaš ko je a znaš pozivni ili neki niz cifara. Evo ako nekom treba za stari symbian.

Prilozi

• Lookup 1.0.zip
    5.2 KB · Pregleda: 29
Hvala na informacijama. Android nisam koristio, a dodatne aplikacije na Symbian-u nikada nisam trebao.

Nazad
Vrh Dno