Šta je novo?

PRESTIGIO PMP7074B3G

Adam K

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2006
Poena
360
skoro se kod nas pojavio, košta ~27K u em*iu

http://www.prestigio.com/products/personal-computers/Tablet_PC/MultiPad_PMP7074B_3G
Cortex A8
Gingerbread
Capacitive
800x480
512MB RAMa
4GB storage
3G
GPS
BT
nema HDMI

Za onoga kome treba 3G i/ili GPS zanimljivo rešenje :)

Galaxy TAB P1000 je ~100e skuplji preko "crnih kanala" i nešto nisam video da se može naći legalno u radnji sa fiskalnim računom i garancijom uvoznika, u Telenoru van ugovora košta 55K što je itekako preskupo, na istom mestu se za 30K može uzeti Huawi Ideos S7 Slim.

Ne znam da na našem tržištu ima drugih 3G tableta u tom rangu do 350e?

Mozes za te pare da uzmes P1000 sa garancijom (ja sam ga nasao pre oko secec ipo dva za 350) i, pa, to je to, ako ne uzimas preko operatera. Imas u VIPu Transformer za tu lovu (3G model). Arnova 7c, koja je dosta slabija.

Mozes za te pare da uzmes P1000 sa garancijom (ja sam ga nasao pre oko secec ipo dva za 350) i, pa, to je to, ako ne uzimas preko operatera. Imas u VIPu Transformer za tu lovu (3G model). Arnova 7c, koja je dosta slabija.
Garancijom uvoznika od dve godine? :)

Što se Transformera tiče ne računa se robovanje od 2 godine na ugovor ;)
Arnova 7c ima smešno zastareli hardver.

Možda kao polovan sa garancijom od 23 meseca ;) (ili slično)
Nevezano za ovu temu, ali moj kum je uzeo Huawei Ideos S7 Slim za ~180Eur, star (da ne slažem) 2-3 meseca, ne više, sa jos 20+ meseci garancije. Takve kupovine su najisplativije u Srbiji, skoro novo sa dugom garancijom...
Slažem se, ali samo ako ima garanciju uvoznika sa fiskalnim računom. Kažem to jer uglavnom sam viđao P1000 po cenovnicima online shopova koji nude jednu cenu za garanciju od 1 godine (a samo po sebi je nelegalno davati garanciju manju od 2 godine na tehničku robu), a drugu na garanciju od 2 godine. Znači da su skidani sa mreža i donošeni na crno preko grane i sl. a s takvom garancijom mogu pedu da obrišem.

Kako sam ja postavio temu tako oni povećali cenu na preko 29K :d

Veoma dobar uredjaj koji sam imao priliku da probam na sajimu tehnike :),svaka preporuka.

Danas ga probao u radnji, mnogo dobar kvalitet izrade, sitnice do perfekcije dovedene, odlican ekran, odziv, brz, ko ne juri HC ili ICS a treba mu 3g, pravi izbor. Fenomenalna kozna futrola. Jedina zamerka je nekakav vrljavi ulaz umesto Usb/mini/micro za punjac i file transfer.

Najjeftinije sto sam ga nasao je 28000. Koliko god dobar bio, malo je mnogo za Prestigio sa Freescale procesorom i rezolucijom ekrana 800x480...

U sustini, sve je to super, ali sada vec nov Galaxy Tab mozes da nadjes za malo vise. Ako gledas polovne, naravno da mozes da prodjes i jeftinije, ali i cene novih su pale dovoljno da mozes da prodjes sa 30-40 evra vise...

Najjeftinije sto sam ga nasao je 28000. Koliko god dobar bio, malo je mnogo za Prestigio sa Freescale procesorom i rezolucijom ekrana 800x480...

U sustini, sve je to super, ali sada vec nov Galaxy Tab mozes da nadjes za malo vise. Ako gledas polovne, naravno da mozes da prodjes i jeftinije, ali i cene novih su pale dovoljno da mozes da prodjes sa 30-40 evra vise...

Gde? Sa 3G? Zainteresovan, baci neki link na PM...

Vrh Dno