Šta je novo?

Prestigio PMP7074B3G tablet

Učlanjen(a)
13.09.2012
Poena
151
Kupio sam pre par nedenja Prestigo PMP7074B3G, je nisam mogao da cekam 2-3 nedelje za Nexus 7, a on nema SIM, a ni dve kamere, pa sam tako odlucio da sacekam da se Nexsus updejtuje, a za to vreme da se malo igram sa ovim......Platio sam 18 hiljada sto se i sad cena...Evo nekoliko zapazanja.

GPS radi, Igo...Treba jedno 5-10 mi da nadje satelite, to mi je malo cudno, jer moj Pionir Avac S1, nadje satelite za 10 sekundi......Kad se negde zuris je problem, da li je slaba antena u pitanju...ne znam. ako se na zadnjem sedistu, znaci tablet je pod korovom, zaboravi GPS....signal..Ne mogu da instaliram Busubox i superuser, pa da koristim FasterFix za GPS...nisam ni siguran da li bi to nesto bolje donelo.

Ima Gingerbread 2.3.3, pa se razmisljam da instaliram GingerBreak, i da ga rutujem....da li li ce mi to pomoci da popoljsam GPS, preko FasterFixa...ako neko zna......Da li mi je rutovanje uopste potrebno.Ako neko zna?

Kamera na Skypu, me izvrce napoako....a ovako radi normalno. Instalirao sam vise kamera i sve ih izbrisao. Neke rotiraju sliku sa prednje, neke za zadnje kamere, tako da sam bio zbunjen....Slika je bezveze.....ali je slika!

Za punjenje koristi neki 10-12 pin konektor, sto po meni i nije lose, jer ima neke dugmice koje moras da stisnes, pa da ga skines..ali izgleda kao budja, pa neznam zasto nisu stavili neki Mini USB...
ako kabl crkne, gde da nadjes zamenu.. Ima jos jedan dodatak za flash drive, koji je isti konktor 10-12 pin, ali drugacije povezan interno....Sta ce im to......

tel sam probao, radi, mislim da nema speaker opciju...

sve ostalo je OK..Izrada nije losa, ne igleda jeftino. Procesor mu je verovatno slab, ali za nekoga koji ne igra igrice itd.....sasvim OK....podnosljiv.

Baterija, 5-6 sati najvise.......sa pauzama.......

Ako mi mogao da dam ocenu, mogli su bolju antenu da stave za GPS, a zasto nisu.....?
Voleo bih da mogu da ga preporucm gao GPS, a sve ostalo je za Dzabe.....ali ni GPS nije brz.....
dakle od 1 do 5.......ajd da sacekam mozda nesto dobro ne radim!

kakav je ovaj tablet, vidim da mu cena pada? nisi ga baš nahvalio? i još nešto, da li ima hdmi?
koliko je problematićan taj konektor za punjenje, ima li onaj mali usb kabal da se priključi na laptop? kakav je za punjenje u kolima sa tim nestandardnim priključkom?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno