Šta je novo?

PRESTIGIO MultiPad PMP3270B 7"?

mrmilos

Čuven
Učlanjen(a)
18.02.2005
Poena
925
Nov sam u svetu tableta a imam mogucnost da kupim ovaj tablet na neke rate u merkatoru. zanima me da li je ok kupovina sa aspekta kvaliteta izrade i brzine za net, gledanje filmova s vremena na vreme, neke obicne stvari? napominjem da se ne razumem jos u tablete, pa mi je svaka pomoc dobro dosla... hvala unapred.

I mene zanimaju iskustva u praksi za ovaj model.

Za 100e deluje kao dobra kupovina u tablet entry segmentu.

Ja ga imam evo nedelju dana. Odprilike koliko para toliko i muzike. Najveca boljka mu je ekran, koji ima oocajne uglove vidljivosti. Baterija drzi od 3,5 - 7h, sve zavisi sta se radi i koliko je osvetljen ekran. Sve filmove i klipove je pustao kako treba, knjige (pdf) rade OK. Igre nisam zahtevne probao ali ove prostije rade OK. Ima 1GB za app i 2GB na internoj sd za podatke, i ima micro sd slot. Sad za web iskustvo, meni je spor u svim browserima osim Opere mobile (mini). To je verovatno posledica sporog procesora, mada se sa operom mini i to prevazilazi. Otprilike ja sam za ove pare zadovoljan i dobro me sluzi za sada.

ja sam ga čačkao u comtrade-u i radi jako lepo za te pare. ekran je doduše kriminalno loš, ali opet kad pogledaš cenu i nije.

ja sam ga čačkao u comtrade-u i radi jako lepo za te pare. ekran je doduše kriminalno loš, ali opet kad pogledaš cenu i nije.
Кол'ко год да је ниска цена постоји неки ниво квалитета испод кога нема смисла ићи. Екран је најважнији део таблет рачунара и најгоре је кад произвођач штеди на њему. Променио сам више различитих таблета и знам кол'ко је ужасно кад су углови гледања лоши и кад се очи замарају због ниске резолуције и других проблема.

Nazad
Vrh Dno