Video sam neke 22" modele uzivo, fina slika,...pristupacna cena, dopadljiv dizajn.. sta mislite o njima?
Ja sam isto video dva tri modela ali su bili ugaseni.Tako da nisam imao prilike da vidim sliku. Prodavac mi rece "Francuska firma".
Pa upravu je baš zvuči francuski![]()
U firmi gde sam ih video rece mi prodavac da mu je neki lik uzeo ...da li rece ceiri ili tako nesto monitora i stavio ih u lokal..kaze da je odusevljen.. na zalost spliter u radnji je los pa je slika krs...tako da kad dodjem do parica llepo pogledam kako je kad se poveze direktno....
to sto je ukrajinsko rusko svedsko ko zna cija firma ne znaci da se ne pravi u kini kao i samsung recimotako da bi trebao da znas da postoji dvi verzija (na kraju nosi oznaku d) samo sto naravno je nema na nasem trzistu
![]()
Ne kontam kakav ti je ovo minus za monitor? Gore receno ne moze imati nikakve veze sa samim monitorom, vec je to posledica niske rezolucije divx filma...sto se tice filmova ista prica,dvd,dvix gubi se na kvalitetu pri full screanu..
Ne kontam kakav ti je ovo minus za monitor? Gore receno ne moze imati nikakve veze sa samim monitorom, vec je to posledica niske rezolucije divx filma.
Niko ne pominje da ima veze sa monitorom misim poredis HD i Divx!oce neko da mi kaze da je slika divx filma istog kvaliteta i ostrine na nativ rezoluciji ovog monitora u odnosu na neku 17" ili 19".Misim ako neko voli da gleda film koji je u kockicama a pritom je i mutan onda dobro.pusti hdd i bez razvlaci kolko oces
to je problem u filmu nema veze sa monitorom
Nije to bio minus za monitor, vec samo konstatacija da se gubi na kvalitetu kada se slika razvuce na rez 1680-1050.
Pustila sam film koji je u 640-352 rezoluciji, i sad mi reci da ne gubi na kvalitetu kada se slika rasiri na nativ rezoluciju monitora s obzirom da monitor nema dvi?
Kea tvrdi da ima. U pitanju je zabuna jer bez obzira sto monitor nema DVI, film je film. Da je u pitanju neka igrica, kada se rezolucija skalira u nizu rezoluciju, tad vazi druga prica i DVI postaje vrlo bitan.Niko ne pominje da ima veze sa monitorom misim poredis HD i Divx!
Igre izgledaju ocajno!I naravno da je u tom slucaju DVI neophodan.Kea tvrdi da ima. U pitanju je zabuna jer bez obzira sto monitor nema DVI, film je film. Da je u pitanju neka igrica, kada se rezolucija skalira u nizu rezoluciju, tad vazi druga prica i DVI postaje vrlo bitan.
Niko ne pominje da ima veze sa monitorom misim poredis HD i Divx!oce neko da mi kaze da je slika divx filma istog kvaliteta i ostrine na nativ rezoluciji ovog monitora u odnosu na neku 17" ili 19".Misim ako neko voli da gleda film koji je u kockicama a pritom je i mutan onda dobro.
Ne vidim zasto sam reko glupost!Samo sam rekao da se gubi na kvalitetu,ne nesto znacajno ali opet se gubi!Lepo ti je loco reko kupi monitor od 7"
Mislim takvu glupu stvar si reko
Ako pustis divix na 42"inca izgledaca gore nego na 17
Pa ko jos gleda dič na tolikoj rezoluciji\
Najbolje je kupis monitor od 10-12" inci i sve ce ti biti extra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari