E sad ja molim da se okaci ili uputi gde i koje mape nove da se skinu...
Ja sam bas ovu navigaciju kupio prosle godine sa skoro svim mapama evrope, sve sem rumunije (nemam pojma zasto nju izostavise), rusije, ukrajine i moldavije.
Sinoc sam odradio zvanican update i koliko videh barabe nisu dale da se updejtuju najnovije mape, samo neke pratece "gluposti", 3d, glasovi i sl. , a mape ostase sve stare.
Zato i trazim kakve su to mape koje bi trebalo skinuti, koji "proizvodjac", kako se zovu, sta traziti tacno, gde ih naci...?
U navigaciji su mape sa koje su imenovane kao Serbia.fbl , BosniaHrz.fbl , Greece.fbl ...
Ko je proizvodjac ovih mapa, kako znati cije su mape, kako znati da li mape rade za Igo Primo ...?
Rade li "sve" mape, od raznih proizvodjaca na "Prestigio geovision 5500" i sa Igo Primo koji je u njemu ili su druge mape za Igo primo 2 , mogu li se u folderu sa mapama "mesati" mape raznih proizvodjaca (SRB od jednog, Nemacka od drugog, Grcka od treceg ...) i jos mnogo toga meni nepoznato a potrebno, pa se raspitujem i molim pojasnjenje, objasnjenje i upucivanje ka saznanju i nalazenju u cilju uspesnog zanavljanja mapa, softvera, poi, 3d...