Work done "on speculation" ("on spec"), meaning that the person or company that did the work did so at their own expense, with the hope that the demonstrable results would spur sales, convincing customers to pay for future such work
jedno su spekulativmi poslovi u ekonomiji ma na berzi na primer ali nisu jediini koji postojeŠpekulativni poslovi? Da nisi pobrkao pojmove..špekulacija i ovo što ovaj lik radi na klipu su dve potpuno različite stvari...one i nemaju nikakve zajedničke tačke..
Špekulativni poslovi? Da nisi pobrkao pojmove..špekulacija i ovo što ovaj lik radi na klipu su dve potpuno različite stvari...one i nemaju nikakve zajedničke tačke..
Ne , nema ovo veze sa probnim uzorkom niti sa Amerima.Mislim da nije rec o spekulacijama nego o SPECIMEN-u
To mu dodje reprezentativni, probni uzorak.
"...an example of something such as a product or piece of work, regarded as typical of its class or group...."
A Ameri kao Ameri, crki bi da ne koriste skracenice...
Pa je od specimepn nastao spec
A ceo klip se odnosi na onu foru - aj ti meni to sada uradi pa ako zadovoljis, onda cemo da saradjujemo..
Ili podvarijanta - daj mi sada sa popustom, pa kada udjes u firmu, onda ces da naplatis punu cenu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari