HAD~
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.03.2011
- Poena
- 245
Primetio sam da mi je zadnjih godinu dve internet na telefonu užasno spor. Koristim mts. Možda je to i pre bilo, ali nisam primećivao. Uveče bikvalno ne mogu da listam rilse, yt secka, kad izmerim bude 2-3-5mbps a i to osciluje. Onda sam uzeo službeni telefon, yetel, slična situacija. Reko ajde moźda loš telefon, ne može da procesuira... Onda vidim ujutru i noću skroz druga situacija, pri merenju ide i do 100mbps...
Onda uzmem i a1 karticu, malo bolje ali slično.
Jel još neko ovo primetio? Ne znam do čega je ali prilično sam razočaran.
Trebalo bi bar neki minimum da garantuju, 20mbps recimo.
U selu gde sam jedini od 32 slobodna mesta na predajniku u A1 net ubija, paket 50mbps, ta brzina je uvek i konstantno.
U gradu užas pogotovo uveče, a meni ni u beogradu nije nešto brz 4g, trebalo bi da bude bar 30mbps bilo gde na 4g, a ovo oscilovanje i padovi na 2-3 ne bi smeli da se dešavaju, pogotovo kad vidim cene paketa...
Onda uzmem i a1 karticu, malo bolje ali slično.
Jel još neko ovo primetio? Ne znam do čega je ali prilično sam razočaran.
Trebalo bi bar neki minimum da garantuju, 20mbps recimo.
U selu gde sam jedini od 32 slobodna mesta na predajniku u A1 net ubija, paket 50mbps, ta brzina je uvek i konstantno.
U gradu užas pogotovo uveče, a meni ni u beogradu nije nešto brz 4g, trebalo bi da bude bar 30mbps bilo gde na 4g, a ovo oscilovanje i padovi na 2-3 ne bi smeli da se dešavaju, pogotovo kad vidim cene paketa...
Poslednja izmena: