Šta je novo?

presnimavanje sa kasete na kompjuter

raligno011

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2008
Poena
320
Ne znam dal sam na pravom mestu,al da probam,..povezao sam dek sa komjuterom (line out na deku,sa line in na kartici ) ,..medjutim,nisam uspeo da nista uradim uz pomoc sound forge pro 10.0,niti sa audicity,jednostavno ili snimi neki cudan zvuk,zujanje,ili nema nista,..imam wind. 7,..,.probao sam sa isound recorder for win7 i radi,deluje cak i OK,.al je trajal verzija,a nema serijala nigde i slicno,..pa ako moze neki predlog,koji je program slican,dobar i ne zahtevan kao sound forge,..eventualno ako neko ima neki savet gde sam pogresio u podesavanjima,mada sam prevrteo sve vise puta,i jedino je isound sve normalno prihvatio,deluje da nema tu neke muke,..al namuci me.:mad:

Sve sam probao ali mi nešto naj jednostavniji free programćić AIMP2 a u njemu recorder. Biraš ulaz koji želiš (line-in,mic,stereo mix....) podesiš volume, isto tako odabereš koji format snimka od wav do mp3 stišneš rec odabereš destinaciju na HDD i udri. Jednostavno i besplatno. Aimp2 player je sličan Winamp-u , svaki format svira bez add-on i opet free.
http://www.aimp2.us/

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno