-Aki-
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.11.2005
- Poena
- 320
Moja oprema
- Laptop
- MacBook Air (13-inch, Mid 2015)
- Tablet
- iPad mini 4
- Mobilni telefon
- iPhone 11 pro, iPhone SE 2020
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Imam ponudu Sony W100 za 220 evra.
Aparat je nov.
Naravno morao bih da dokupim karticu.
Ono sto me zanima je sledece:
Koji je glavni razlog ove cene na trzistu (preko 260 evra) za proizvod koji svojim karakteristikama ne pruza nista inovativno (optika, br. piksela, softver i sl.) i koji se je pojavio jos 'davne' 2006-e godine.
Kako sam malo pratio berzu, njegovi 'zamenici', w200 i od skora w300, su JEFTINIJI?
Cene w110, w120....su daleko ispod ovog cenovnog ranga. ?!
Da li mi mozete bilo kako pomoci da skontam glavni razlog ovako visoke cene, da li stvarno svojim karakteristikama toliko odudara od novijih modela, da li je u pitanju brend, tesko pronalazenje (zastareli model), ili nesto trece??
Hvala svima na odgovoru!
Puno ce mi znaciti.
Aparat je nov.
Naravno morao bih da dokupim karticu.
Ono sto me zanima je sledece:
Koji je glavni razlog ove cene na trzistu (preko 260 evra) za proizvod koji svojim karakteristikama ne pruza nista inovativno (optika, br. piksela, softver i sl.) i koji se je pojavio jos 'davne' 2006-e godine.
Kako sam malo pratio berzu, njegovi 'zamenici', w200 i od skora w300, su JEFTINIJI?
Cene w110, w120....su daleko ispod ovog cenovnog ranga. ?!
Da li mi mozete bilo kako pomoci da skontam glavni razlog ovako visoke cene, da li stvarno svojim karakteristikama toliko odudara od novijih modela, da li je u pitanju brend, tesko pronalazenje (zastareli model), ili nesto trece??
Hvala svima na odgovoru!
Puno ce mi znaciti.
Poslednja izmena: