Šta je novo?

Preskakanje bad sektora

vikator

Slavan
Učlanjen(a)
21.12.2005
Poena
304
Nabavio sam jedan dvd,dvd uopste nije izgreban,a ima neke greske.Sta da radim da ih preskocim,kada ocu da presnimim dvd??
Probao sam sa alcoholom,nerom,unstoppable copier i nece ni sa jednim,tj trebalo bi mu jedno 4 meseca da preskoci greske.

Koji program da koristim?

Zashto imam osecaj da je taj DVD Princo,a ti verovatno imash nekog NEC-a?,) Pokushaj sa IsoBusterom,mada suMnjam da ce ti pomoci.U svakom sluchaju,navedi koji dvd imash, i na kom mediju je rezan taj "sa bad sektorima":D .

Poslednja izmena:
Zashto imam osecaj da je taj DVD Princo,a ti verovatno imash nekog NEC-a?,) Pokushaj sa IsoBusterom,mada suMnjam da ce ti pomoci.U svakom sluchaju,navedi koji dvd imash, i na kom mediju je rezan taj "sa bad sektorima":D .

U pravu si,na princom mediumu je.Probacu sa iso busterom.
Inache,imam pioneer 112D.

probaj iz nera da ga kopiras,
tj. idi dvd copy pa pod karticom read imas:
fas read without error correction i
imas ignore read errors,
probaj tako, a kao rezac probaj da stavis image recorder,
da bi ga snimio na hdd.

Poslednja izmena:
Ako je princo, male su ti sanse. Probaj kod nekoga ko ima neki kvalitetniji citac tipa Benq 1640, neki od Samsungovih rezaca, ili neki Lite-On.

Uspevao sam neke "Princo sluchajeve" da bez mnogo muke ochitam i prebacim na neke udobnije:d medije sa Siemens Amilo notebook-om.Svaki pokushaj sa bilo kojim desktop DVDRW-om je davao minorne rezultate....pokushaj da prebacish "sadrzaj" kod nekog poznanika koji ima laptop.

Dobra ideja.Ima moj cale lap top,gericom,a moj komsija,tj techa ima bash taj Siemens amilo.Ba cu probati da prebacim.

ma pioneer 108d ako ga nadjes (moj ti ne dam :p)

Poslednja izmena:
Probaj sa cd roller, programom za spasavanje takvih medija.

Nazad
Vrh Dno