Šta je novo?

Prepraviti text u pdf-u...?

NovajlijaBG

Čuven
Učlanjen(a)
18.11.2003
Poena
619
Imam pdf prezentaciju koju bi da prevedem na srpski. Selektujem text ali mi samo nudi add comment. Radim u Adobe Acrobat 7.

ZoNi, je li foxit pdf editor free?

Pa nije baš...:-devil-:

Uh: "The price for a single user license for Foxit PDF Editor is US$99, much lower than other full featured editors.".

Imam pdf prezentaciju koju bi da prevedem na srpski. Selektujem text ali mi samo nudi add comment. Radim u Adobe Acrobat 7.

Omni Page softwer u kome mozes menjati fontove i slova,prepoznaje fontove slova skenirane starne neke knjige i pretvara u txt fajl,word doc, uz njega kao podrsku imas pdf convertor,koji moze prebaciti neki pdf fajl u txt i obrnuto.
Mada ako ti treba samo prevod bez konvertvanja moze i pdf editor kao sto su naveli predhodnici.
Pozdrav

Poslednja izmena:
Ja bih rekao da čovek ne želi da instalira drugi progam, nego pita kako da nešto odradi pomoću Adobe Acrobata.
Tools -> Advanced Editing -> TouchUp Text Tool (a imaš dugme i u toolbar-u), a za detalje vidi help. Da bi mogao da menjaš tekst, moraš da imaš instaliran odgovarajući font.

Poslednja izmena:
Foxit editor je bezmalo neupotrebljiv ako se koristi nešto šire od USCII

CAD-KAS PDF editor ... jedina mana sto nije free :(

Foxit mi je resio problem.
Extra jednostavan i extra funkcionalan softver.
Istina, nema podrsku za kodne strane ali daje ubacivanje fontova. Ne radi nikakvu konverziju nego direktno edituje pdf, sto meni najvise odgovara.
Probacu i u Adobe Acrobatu, kad ga vec imam, mada mi je cimanje da jurcam fontove.

Pozz

P.S.
Zasto da se zaludjujemo da li je soft. free ili nije. Kao da vi koristite legalan Adobe Acrobat?

Zasto da se zaludjujemo da li je soft. free ili nije. Kao da vi koristite legalan Adobe Acrobat?

nije to poenta! poenta je da ako imas dva programa jednake funkcionalnosti, a jedan free, verovatno ces izabrati taj free... bar bih ja tako uradio... jednostovno, to je dodatni plus...

Nazad
Vrh Dno