Šta je novo?

Preporuke za tel do (oko) 300 eura

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Mislim da je sve jasno...Jedino shto su moji zahtevi:
**Bar 200 telefonske memorije (za phonebook)
*Diktafon (on i nije toloko obavezan ali je pozeljno da ga ima)
**Ogromna memorija za poruke (video sam kod druga da u 8310 staje gomila poruka) ili je to mozda ista ona kao i za phone book
**vibracija
**shto manji i shto kvalitetniji
*Ogroman broj alarma (da mogu kao na siemensu da postavim da mi zvoni jednom godishnje da me upozorava na rodjenadane)...i ovo nije toliko obavezno
Sve shto je sa 2 svezdice mnogo je vazno a preko ostalog moze i da se predje ali kad vec pucam kintu bilo bi pozeljno i ostalo...I molim van naveddite i cene ili dajte neki sajt gde mogu pogledati sveze cene...

Inache dvoumim se izmedju sl45 ; 8310 ; t68
E sada ja ne znam ni njihove cene a ne znam ni da li imaju sve shto ja trazim tako da...
P.S. pozeljno je daq ne bude sa preklopnikom jer sam do pre neki dan furao v50 (pa sam ga poklonio kevi):D...I znam kako je kad pochne da zeza flet kablic...Mada fino izgleda a400...

Moja preporuka Siemens S45 ili S45(i) ako se pojavio kod nas. Njegova cena je i ispod tih 300 Eura koliko si naveo.
E sad ne znam koliko je T68(i) ali ako upada u taj cenovni rang razmisli i o njemu.
Inace imaju sve sto si naveo i jos vise.
S45 ima fleksibilnu memoriju u koju mozes da smestis mnogo poruka, logo -a, melodija i sl.

Artz je napisao(la):
Moja preporuka Siemens S45 ili S45(i) ako se pojavio kod nas. Njegova cena je i ispod tih 300 Eura koliko si naveo.
E sad ne znam koliko je T68(i) ali ako upada u taj cenovni rang razmisli i o njemu.
Inace imaju sve sto si naveo i jos vise.
S45 ima fleksibilnu memoriju u koju mozes da smestis mnogo poruka, logo -a, melodija i sl.

sl45 je mloogoo bolji od s45 (mislim relativno ima samo mp3 player i podrshku za Javu ali je ipak s45 lepshi..
E sad ako ti ne treba mjuza na telefonu i necesh da igrash java igrice onda uzmi s45 za nekih 200 evra
On ima 350 kb memorija, i mozesh u imenik da smestish 500 imena sa po 14 razlichitih stavki za svakog, glasovne komand, glasovno biranje brojeva.. itd itd dakle sve stho si treba a jako je dobar..mali lak.
E sad ako ti treba josh i mjuza na telefonu onda uzmi sl45 ali on ima eksternu antenu mada mu je dizajn takodje odlichan i on te koshta oko 260 evra.
E da i naravno kada uzimash trazi Full Packovanje
Dakle CD, kabl za povezivanje sa compom, punjach, i dobro ostalo je manje bitno..

Osim sto ima javu i veci ekran, najveca prednost SL45i je memorijska kartica na koju moze mnooooogo podataka da stane. Sto se tice Mp3 -a, pa i nije zabavno prenostiti pesme putem serial konekcije satima. Naravno to se menja ako se poseduje USB citac MMC kartica.
Prednost S45 je GPRS.
Za detaljne razlike recimo sajt www.crogsm.com za detaljan review ili Siemens -ov sajt www.my-siemens.com .

Nokia 6510 ima apsolutno sve sto trazis, i vise od toga... bukvalno sve i sa jednom i sa dve zvezdice... 290 eura, ako se potrudis! Zaobidji 8310 zbog problematicnog softvera. 6510 je trenutno najbolji telefon koji moze da se kupi za 300 eura.

E bash sam sad gledao 6510 i stvarno je extra...E a sad me zanima gde mogu da ga nadjem po toj ceni ???...Ako ti imash neku kombinaciju baci mail na [email protected] da se dogovorimo...PLZ
Unapred ti hvala

Jedna mana sl45-ice je da mu MMC kartice i nisu bash neka prednost.. Bash mi se pozalilo gomila ljudi da se deshava da ispadnu (izgube kontakt) pa moraju da se vade i vracaju opet..

Vrh Dno