Šta je novo?

PreporukE za napajanja?

NightCrawler

Znamenit
Učlanjen(a)
15.03.2005
Poena
1,025
Koje je napajanje dovoljno za ovu moju kantu iz potpisa?

Trebale bi mi 2 preporuke zapravo, jedna do 60€ i jedna do 100€

Do juce sam imao napajanje iz potpisa ali je otislo u vecna lovista pa sada tragam za nekim napajanjem koje ce moci 24/7 da tera ovu moju kantu (mada od nove godine planiram update na quad platformu,neki q8200 ili sl) pa malo da razmisljam i o buducnosti :)

GLedao sam lc power 66550gp3 napajanje koliko sam video neki ga hvale neki ga zale...

Valjaju li OCZ napajanja ili da li opet uzimati ovog CHIEF-a posto je izdrzao 2godine 24/7 opterecenje :)

...ili da li opet uzimati ovog CHIEF-a posto je izdrzao 2godine 24/7 opterecenje :)

Јел се ти то зезаш? Наводно 750 вати напајање цркло после 2 године на 5200+ и 4870 :)
И то вероватно под 24/7 оптерећењем подразумеваш торенте (где је рачунар при минималном оптерећењу) и повремено играње.
То је по мени тешки шкарт и ја га не бих ни разматрао уопште.

Где год сам читао много хвале corsair, па бих ја гледао неко од њих. За ту твоју конфу је доста и оно од 400W, али узми неко јаче, неће да се баци.

Poslednja izmena:
Јел се ти то зезаш? Наводно 750 вати напајање цркло после 2 године на 5200+ и 4870 :)
И то вероватно под 24/7 оптерећењем подразумеваш торенте (где је рачунар при минималном оптерећењу) и повремено играње.
То је по мени тешки шкарт и ја га не бих ни разматрао уопште.

Nisu torenti ali rapidshare i news jesu bili ukljuceni :d

Gledao sam corsair od 550w i od 650w taman se uklapa u neki moj budzet...

bolje uzmi jedno od 160€ :D

taj chief mozhda josh ima garanciju..proveri ;) shteta da bacash pare :p

Vrh Dno