Šta je novo?

Preporuke za najbolji DVD player???

BattleNexus

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2007
Poena
319
Molim za preporuke koji je po vasem misljenju najbolji DVD player?Prije sam koristio Cyberlink Power DVD player,ali sam odustao od njega posto mislim da ima bug,jer mi se jedno 2-3 puta pokvario,nije mogao pokrenuti DVD film,samo je izbacivao gresku nemoguce pokrenuti film i nista vise.Sada se premisljam izmedju WinDVD i InterVideo player-a.

Poslednja izmena:
Nikada nisam imao ama bash nijedan problem sa Cyberlink Power DVD,tako da je za svaku preporuku :D

@Perodeformero:Blago tebi meni se dosta puta pokvario i znam dobro da nije do filmova jer drugi playeri ih mogu pokrenuti,dok Cyberlink(kada mi se pokvario)nijedan.

mpc

Ja trenutno koristim Nero ShowTime i to samo zato što me mrzi da instaliram PowerDVD :)

GOM player, a ako se slučajno desi, naglašavam slučajno, da ne može da pusti neki film, onda Win DVD i to verzija 4

mpc je meni uvek bio dovoljan

Сајбер линк али само верзија 5, са овим каснијим(6и7) сам имао проблема...

... pa te majstor svaki put odrao za popravku i sad trazis resenje koje se manje kvari :D

Ha ha ha,veoma smijesno druze!!!I samo da vas obavjestim da sam presao na Cyberlink 7,dosad nije bilo problema,ali vrijeme ce reci,i jos plus kao backup imam WinDVD i InterVideo i GOM player a i probacu da jos jedanput reinstaliram Cyberlink 6.

nero ShowTime odradjuje posao 100% jos mu namestish da ima 5+1 i pesma :guitar:

@t.o.:Vec imam VLC player.Nisam nesto narocito zadovoljam njime.I jos samo obavjestenje da ne morate vise odgovarati na temu,ukoliko hocete,vec sam nasao rjesenje!

ja sam uvek koristio power dvd i imao sam jedno vreme iste probleme kao i ti,ali je reinstalacija sistema resila problem,mada si ti to verovatno probao...

@vukashin:Naravno da jesam!Ali odmah poslije odredjenog vremena opet isti problem,pa mi je vise dosadilo da reinstaliram jedan te isti program vise puta.

@BattleNexus
Pa podeli sa nama koji player je tvoje resenje.

Ja nisam imao problema sa PowerDVD v7 a ni ranijim. Imam par sitinih zamerki ali mi se nije desilo da posle nekog vremena nece da pusti neki film.
Mozda ga ti pogresko crack-ujes :p ;)

Poslednja izmena:
@sh0ne:pod prvo koristio sam PowerDVD 6 i nisam ga crack-ovao,posto nema potrebe.Vec sam prije rekao da sam presao na 7,posto mi je trenutno najbolji.

Nasao sam neki chudno ripovani koncert sa DVD-a i ubih se da ga pustim iz gomile playera ali nista, samo ga je bez problema pustio WinDVD.

Neka me neko ispravi ako gresim ali ja zivim u uverenju da su WinDVD i InterVideo player jedno te isto, tj. WinDVD je InterVideo-ov program.
Oni imaju i WinPVR koji je program za gledanje tv i isporucuje se sa mnogim tv karticama ali je tesko s**nje od programa.

Neka me neko ispravi ako gresim ali ja zivim u uverenju da su WinDVD i InterVideo player jedno te isto, tj. WinDVD je InterVideo-ov program.
Oni imaju i WinPVR koji je program za gledanje tv i isporucuje se sa mnogim tv karticama ali je tesko s**nje od programa.

Nema potrebe da zivis u neizvesnosti :) Lako moze da se proveri da je WinDVD proizvod firme InterVideo. Tacnije bio je proizvod firme InterVideo. Corel je kupio InterVideo i Ulead.

Nazad
Vrh Dno