Šta je novo?

Preporuke od Nokia 6630

mLaki

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2004
Poena
680
Razmisljo sam da uzmem fon za 1-2 nedelje al sada mi uletela prilika da ga kupim vec sutra, pa stoga... Na sta treba obratiti paznju pri kupovni 6630? Ako je skidana, od kog operatora dolaze najispravniji uredjaji - TIM, Vodafon..., Koji standardni paket se dobija za 240e? I ako nije problem napisite one kodove za proveravanja Life Timea i drugih vaznh stvari.

Posto uzimam telefon u Novom Sadu koju prodavnicu bi ste mi preporucili?

Ako je skidana sa mreze,a verovatno jeste,pisace to na kucistu ili kad je upalis,potrazi podesavanja za gprs i mms i ako su podceseni za neku mrezu koja ne"farba"masku,znaces da je skinut,pozeljno da bude sa TIM ako ne nadjes original!
Potrebno je u paketu da bude:
- punjac
- telefon made in Finland (ako je made by Nokia,ne uzimaj)
- baterija sa hologramom (nije vazno dal je made in China ili Hungary ili... ako ima hologam)
- slusalice
- memorijska kartica od 64MB (u telefonu treba da pokazuje kapacitet 61MB)
- adapter za memorijsku karticu na punu velicinu MMC
- data kabal
- CD sa PC Suit-om,drajverima za kabal i ponekim programom koji daje Nokia
- GARANCIJA na godinu dana,al ne da je srocena tako da,sta god da joj se dogodi,oni ne odgovaraju!
Pozdrav ,)

Pa pozeljno bi bilo da verzija softvera u njoj bude preko 3 da bi mogao da izgasis 3G mrezu i tako produzis trajanje baterije, ma da ovo mozes da uradis i ne standardnim programcicem (ima ga negde na forumu) koji gasi 3g i na revizijama 2.xxx , sto se paketa opreme tice vec je sve receno

Pozdrav

Kupio sam fon, TIM-ov doduse ali je made in finland, dobio sam neki multi standardni punjac 100V do 240V, inicijalno za americko trziste ali sa odgovarajucim adapterom za evropski standard - vidi se da nije neki kung pow kinez...

A telefon je odlican, ekran, zvuk... milina, dok me je mp3 reprodukcija odusevila!

Da ne zapocinjem novi tred moze li mi neko preporuciti neki dobar OGG player?
Cuo sam za neki OggPlay - kazu da je OK, sta vi kazete?

Poslednja izmena:
Sta ce ti ogg player?Ako ti bas treba skini taj,cuo sam da nije los!
Ako ces ipak da ides laksim putem,nabaci mp3 player za N90,bas je zestok,sve radnje vrsis kursorom a i 6630 Music Edition ima taj player pa...
Pozdrav ,)

UltraMp3 od verzije 1.50 pa naviše svira (pored mp3, naravno) i .ogg fajlove...

meni se chini da ovaj player iz 6630 music editiona koji moze da se instalira i u obichan daje jachi i bolji zvuk nego ultra mp3. nisam siguran da li ulrta mp3 koristi hardwerski dekoder za mp3 koji 6630 ima u sebi....

Poslednja izmena:
Pa, neka ipak proba i zatim sam proceni...

Za ovo drugo se slažem... Ne sumnjam da je plejer iz N90 (6630 Music Edition) odličan...

Poslednja izmena:
mLaki je napisao(la):
Da ne zapocinjem novi tred moze li mi neko preporuciti neki dobar OGG player?
Cuo sam za neki OggPlay - kazu da je OK, sta vi kazete?

Ja ga koristim na svom telefonu - lep je - pregledan - cita skoro sve formate.
I sam znas da je OGG po tri puta manji fajl u odnosu na mp3 - tako da na karticu stane stvarno dosta muzike.

Jedina mana programa je sto ne mozes da "namotavas" pesmu unapred (ili unazad), tako da ako imas neki mix od par desetina minuta - slusanje ide samo od pocetka ...

Srga je napisao(la):
Ja ga koristim na svom telefonu - lep je - pregledan - cita skoro sve formate.
I sam znas da je OGG po tri puta manji fajl u odnosu na mp3 - tako da na karticu stane stvarno dosta muzike.

Jedina mana programa je sto ne mozes da "namotavas" pesmu unapred (ili unazad), tako da ako imas neki mix od par desetina minuta - slusanje ide samo od pocetka ...

ja koristim oggplayer, a probao sam sve popularnije playere za symbian. Odlicno radi sa playlistama, vrlo je jednostavan, i nije tacno da nema premotavanja, radi to savrseno u koracima od po 20 sek.

Nazad
Vrh Dno