Šta je novo?

preporuka!

Srđan

Slavan
Učlanjen(a)
18.09.2005
Poena
320
Razmisljam da kupim zvucnike za kola, elipse, pa me zanima koje bi mi vi preporucili!Naravno i preporuke za pojacao su dobro dosle!I takodje me interesuje dal mi se isplati da stavljam woofer ili bazuku u gepek, tacnije jel ce se cuti dobro s obzirom da je BMW 3 sa 2 vrata u pitanju?!Hvala unapred! :wave:

brate kupi blio sta . kenwood,pionir,alpine...
ali ja mislim da ti woofer (bazuka ) ne treba!

Koliko para si spreman da izdvojis za to i reci sta te tacno interesuje (jasnoca,glasnoca izgled . . .) ?

sub ti itekako treba ako nameravs da cujes bass.... svrati na crocaraudio.com :)

@Debac

Za pojacalo i elipse oko 150!Pre svega kvalitet zvuka a pride da budu jaki!A sub bi naknadno kupio!(tacnije kad prikupim jos para)

@civi

Naravno oboooozavam bass, zato i pitam za sub!Nego nisam siguran kako ce se to cuti posto nemam hatchback!Drugar pretpostavja da se nece dobro cuti, pa reko da pitam nekog ko zna i je ko imao iskustva sa tim!

Elipse obavezno uzmi clarion, zato sto vrhunski sviraju e sad zavisi koja ti velicina odgovara za bmw, ali pogledaj na www.clarion.co.uk (nemoj da te buni ovo .uk to je sajt na engleskom a zvucnici su japanski i vrhunskog kvaliteta), a sto se tice pojacala ne znam da li ima neki jbl za te pare, ali mozes pitati pantuns ili deliju a znam da mozes da uzmes magnat ali kakva je ova nova serija nemam pojma.

Hvala!Nasao sam elipse koje mi se svidjaju(clarion), jos samo da saznam gde imaju da se kupe kod nas?E da, zamalo da zaboravim, kakva su Sal-ova pojacala?

Mada pogledaj i pioneer elipse, tj. idi negde gde mozes da ih probas, prijatno ces se iznenaditi...
SAL pojacala su veoma losa(kvalitet reprodukcije)...
Zavisi da li hoces novo ili polovno pojacalo...
Moja preporuka je uvek Magnat :)
Mada naravno, tu su alpina i pioneer...
A ako te interesuje polovno, javi mi se na PM.
dogovoricemo se nesto ;)

Nazad
Vrh Dno