Šta je novo?

Preporuka!!!

mickotomic

Slavan
Učlanjen(a)
11.03.2008
Poena
309
Ljudi imam losu masinu... Igra mi se neka strategija....

Ima li ko kakvu preporuku???

Kolko losu masinu? Moras napisati sta imas, da ti neko slucajno ne prepruci World in Conflict i slicne...

He, he.... Ako volis dobre strategije, moja preporuka je Age of empires II:)

Heroji 3, neprevazidjeni su, a mozes da igras koliko god da imas staru masinu :D

U zavisnosti od mašine Civ2, 3
Heroes 3 će sigurno raditi.
Neki stariji C&C? Generals? Red Alert 1...

ред алерт 2.

Moze i C&C3... ja sam se sit izigro na 2500+, 1GB DDR i 7600GS, ako ima masinu u tom rangu sto da ne...

WarCraft 3 i dodatak The Frozen Throne, Starcraft i dodatak.

Starcraft Brood War i milina...

rise of nations,warcraft

Poslednja izmena:
Strategija ima mnogo ali za ``lose`` masine , zavisi i koliko lose ali evo preporuka i sve rade na starim masinama:
CAESAR 3, CIVILAZATION, AGE OF EMPIRES 1, 2 i raznorazne modifikacije iste, C&C 1,2 pa izaberi

@mickotomic

Mislim da je vec krajnje vreme da napises koju masinu imas. Posto je ovo ovako cisto nagadjanje...

Red Alert 2, Ground Control, Earth 2150, Tzar, Emperor: Battle for Dune ...

Ako još nisi igrao onda pre svega Starcraft, evergreen, igra koja se ne propušta, najbolji RTS svih vremena.

Poslednja izmena:
Ljudi imam losu masinu... Igra mi se neka strategija....
Ima li ko kakvu preporuku???

Evo ti link ispod. Imash i opise igara i zahtevnost, i starijih i novijih igrica, pa biraj do mile volje...

http://www.sk.co.yu/indexes/sections/op.html

Meni je extra koristio za nalazenje igara koje mogu da poguram na svojom mashini (thnx 2 Razbojnick)...

p.s. ako se vec 10ak ljudi ponudilo da pomogne, zashto je tako teshko otkucati koja je to "slabija" konfa u pitanju... :trust:

Commodore 64

Citiram korisnika: _Silent_
Evo ti link ispod. Imash i opise igara i zahtevnost, i starijih i novijih igrica, pa biraj do mile volje...

http://www.sk.co.yu/indexes/sections/op.html

Meni je extra koristio za nalazenje igara koje mogu da poguram na svojom mashini (thnx 2 Razbojnick)...

p.s. ako se vec 10ak ljudi ponudilo da pomogne, zashto je tako teshko otkucati koja je to "slabija" konfa u pitanju...
Thanks!!!
Link je extra....

:smackbum:

Space Rangers 2, Jagged Alliance 2, Planescape: Torment...

Uuuuuu Jagged Alliance 2
mnogo dobro ko voli potezne action point strategije. Super je kada potrefiš "kombinaciju" plaćenika pa kada počnu da se svađaju :)

Nazad
Vrh Dno